05 mart. 2024 | 23:52

Reacția de două cuvinte a lui Darren Cahill după verdictul primit de Simona Halep

News
Reacția de două cuvinte a lui Darren Cahill după verdictul primit de Simona Halep
Cum a reacționat Darren Cahill după verdictul primit de Simona Halep. foto: profimedia

Simona Halep nu-și mai încape în piele de fericire, după ce TAS a dat verdictul în cazul de dopaj. Tenismenei i-a fost ridicată penalizarea dată de ITIA, de la 4 ani la 9 luni. După aflarea deciziei, fostul antrenor al româncei, Darren Cahill, a transmis un mesaj pentru sportivă.

Cum a reacționat Darren Cahill după verdictul primit de Simona Halep

Chinul Simonei Halep s-a încheiat! Jucătoarea de tenis se va reîntoarce pe teren, după ce TAS a decis să-i reducă suspendarea de la ITIA, de la 4 ani la 9 luni. În acest mod, tenismena poate reveni rapid pe terenul de tenis. Mai mult de atât, ea poate concura în cadrul turneului WTA de la Miami Open, care se va desfășura în Florida între 19 martie-31 martie.

Cel care s-a bucurat enorm de victoria Simonei Halep a fost australianul Darren Cahill, fostul antrenor al lui Halep. Acesta a fost în permanență lângă ea și a susținut-o încă de când a aflat că a ieșit pozitivă la roxadustat.

Vezi și: Presa internațională, despre verdictul favorabil primit de Halep: ce au scris BBC și L’Equipe

După aflarea veștii că Simona Halep a scăpat de pedeapsă, Cahill a reacționat printr-un mesaj scurt pe rețelele de socializare. Acesta a scris ‘Good morning!’ (n.r. Bună dimineața!), mesaj urmat de tag-ul #Simo și o inimioară.

ITIA a reacționat după ce Simona Halep a câștigat la TAS

ITIA a suspendat-o pe Simona Halep în septembrie 2023 pentru o perioadă de 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță interzisă pentru sportivi profesioniști. Românca ar fi luat suplimentele recomandate de echipa lui Patrick Mouratoglou, dar care erau contaminate cu roxadustat.

După ce s-a aflat că Simona Halep revine pe teren, Agenția pentru Integritate în Tenis a precizat că se va lua o decizie completă „să fie prezentată în scris la o dată ulterioară”.

„Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) ia act de decizia de astăzi a Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul jucătoarei de tenis din România Simona Halep. În urma unei audieri care a avut loc în perioada 7-9 februarie 2024 la Lausanne (Elveţia), comisia TAS a admis parţial apelul formulat de Halep împotriva unei sancţiuni disciplinare impuse de un tribunal independent în septembrie 2023, reducând perioada de ineligibilitate de la patru ani la nouă luni”, a transmis ITIA, potrivit News.ro.

Vezi și: ITIA a reacționat după ce suspendarea Simonei Halep a fost diminuată la TAS: ‘Așteptăm motivarea deciziei’

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
GALERIE FOTO Cum s-a văzut aurora boreală pe cerul județelor din România
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un celebru astrolog, previziuni despre Florin Piersic. Mesaj legat de starea de sănătate a actorului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro