09 feb. 2024 | 14:07

Cristiano Ronaldo, desființat de arabi după un gest incalificabil: ”Și-a arătat urâțenia și caracterul mizer” VIDEO

SPORT
Cristiano Ronaldo, desființat de arabi după un gest incalificabil: ”Și-a arătat urâțenia și caracterul mizer” VIDEO

Cristiano Ronaldo este în centrul unui scandal în Arabia Saudită. El a făcut un gest revoltător după meciul amical disputat de Al-Nassr cu Al-Hilal. Arabii au reacționat imediat și l-au desființat pe starul portughez. Ce a putut să facă acesta.

Gestul revoltător al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost titular în meciul amical disputat de Al Nassr cu rivala Al Hilal, scor 0-2, pe Kingdom Arena din Riad, în fața a 26.000 de spectatori. Cel mai bine plătit sportiv al lumii în anul trecut a fost provocat din nou de suporterii echipei adverse și nu s-a putut abține. A făcut un gest care i-a scos din sărite pe arabi.

După duelul pierdut cu Al-Hilal, Cristiano Ronaldo s-a arătat foarte supărat și nervos și a făcut un gest revoltător, în drum spre vestiare. Mai muți suporteri ai formației Al-Hilal au aruncat spre el cu tricourile echipei favorite, iar starul portughez a luat unul dintre ele și l-a dus în zona intimă. Apoi l-a aruncat înapoi în tribune.


Reacția dură a arabilor

Momentul cu gestul lui Cristiano Ronaldo a fost preluat de foarte multe publicații din străinătate și s-a viralizat rapid. Și arabii au reacționat imediat, iar cea mai dură poziție a fost luată de Khalaf Melfi, jurnalist cu peste 440.000 de urmăritori pe Twitter.

”O imagine dezgustătoare oferită de un star global care are multe beneficii grozave din partea guvernului nostru. Din păcate, Ronaldo nu apreciază statutul oferit și generozitatea noastră și a pătat onoarea competiției.

Vezi și: Gestul nepotrivit al lui Cristiano Ronaldo, după ce un fan a vrut să facă un selfie cu el. Reacția starului face înconjurul lumii – VIDEO

Un star adevărat absoarbe provocările și abuzurile fanilor și nu le răspunde, dar astăzi și-a arătat urâțenia și caracterul mizer”, a scris jurnalistul pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din lume

Cristiano Ronaldo (39 ani) este cel mai bine plătit jucător din lume, în 2023. Superstarul portughez conduce detașat clasamentul cu salariul pe care îl încasează de la Al-Nassr, echipă cu care a semnat în iarna anului trecut.

Atacantul încasează aproximativ 246 de milioane de euro anual, dintre care aproximativ 189 de milioane de euro ar fi salariul, iar restul ar veni din contractele pe care le are în afara terenului, potrivit Forbes.

Vezi și: Gafa lui Cristiano Ronaldo. A sunat de două ori o vedetă TV. Cum a reacționat aceasta și ce i-a cerut starului portughez GALERIE FOTO

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai bine plătiți jucători se situează rivalul lui Cristiano Ronaldo, Leo Messi (36 ani), care a semnat în vară cu Inter Miami, și încasează un salariu anual de 128 de milioane de euro, în timp ce poziția a treia este ocupată de Neymar, cu un venit de 106 milioane de euro pe an, la Al-Hilal.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele