16 apr. 2023 | 23:03

Un bărbat a comandat pe internet o trusă de scule. Ce a primit întrece orice imaginație

TEHNOLOGIE
Un bărbat a comandat pe internet o trusă de scule. Ce a primit întrece orice imaginație

Atunci când comandăm de pe internet sunt șanse destul de mari ca produsele să nu fie tocmai cele care am crezut inițial, fiind necorespunzătoare cu imaginile. Este și cazul unui bărbat care a comandat online o trusă de scule, însă atunci când comanda acestuia a ajuns, a constatat cu totul altceva.

Comandarea lucrurilor de pe site-urile web cu chilipiruri poate fi uneori greșită deoarece nu știi niciodată dacă produsul respectiv va fi tocmai acela sau nu. Adesea, lucruri aleatorii sunt trimise decât ceea ce ai comandat inițial.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unui tată și al fiicei lui care și-au dorit o trusă mare de scule, numai că aceștia au primit cu totul altceva. Bărbatul își dorea o trusă de scule verde, comandând-o de pe AliExpress, presupunând că va primi exact acel lucru, cu toate instrumentele incluse.

Mare i-a fost mirarea atunci când coletul bărbatului conținea doar poza tipărită a trusei de scule pe care a comandat-o. Fiica acestuia a postat un videoclip pe TitTok cu situația lor hilară, clip video care a reușit să adune într-un timp foarte scurt peste două milioane de vizualizări.

Motivul pentru care să nu cumperi o trusă de scule de pe AliExpress

Ea a subtitrat videoclipul: „Când tatăl meu este înșelat de AliExpress”. Videoclipul o arată râzând în fața camerei, înainte de a arăta bucata de hârtie cu o fotografie tipărită a trusei de scule. Reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară, în timp ce unii dintre ei și-au împărtășit experiențele similare.

Un internaut a afirmat că: „Nu am încredere niciodată în Aliexpress pentru că au întotdeauna prețuri super ieftine pentru lucruri care valorează mii”, în timp ce un altul a venit cu o glumă spunând: „Măcar au imprimat-o color”.

Un utilizator a afirmat că tatăl său a comandat un burghiu cu 15 dolari, iar aceasta a primit în schimb doar un semn al burghiului, în timp ce un altul a povestit că și-a comandat un covor, iar coletul său conținea… un mousepad. Așadar, înainte de a comanda din mediul online, ai face bine să fii atent la ceea ce comanzi pentru că e posibil ca ceea ce primești să fie o surpriză pe banii tăi.