12 oct. 2023 | 22:40

Șefii lui Dinamo, atac dur la Dorin Rotariu după transferul la FCSB: ”Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”

SPORT
Șefii lui Dinamo, atac dur la Dorin Rotariu după transferul la FCSB: ”Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”

Dorin Rotariu, fostul jucător al lui Dinamo, s-a tranferat la marea rivală, FCSB, iar fanii ”câinilor” l-au criticat pentru alegerea lui. Și șefii clubului din ”Ștefan cel Mare” l-au atacat dur pe mijlocaș și au spus că acesta a fost o țintă pentru Ovidiu Burcă.

Reacția șefului lui Dinamo

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Dorin Rotariu (28 a ni), care era liber de contract din august. Fostul fotbalist al lui Dinamo a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire din partea clubului pentru încă doi ani.

După ce fanii lui Dinamo l-ai taxat pe Dorin Rotariu pentru că a ales să joace la marea rivală, a venit și rândul conducerii să-l atace dur pe jucător. Familia Rotariu a explicat că Dinamo nu a reprezentat o prioritate pentru mijlocaș, iar Andrei Nicolescu, administratorul special al celor din ”Ștefan cel Mare” a venit cu o replică pe măsură.

”N-am ajuns acolo pentru că discuțiile din spațiul public au fost cumva în zona în care el declarase că își caută un angajament afară. Pentru că era o țintă pentru Ovidiu, l-am abordat pe unchiul lui și i-am spus că, în cazul în care în viitor se vede înapoi la Dinamo, să ne spună ca să ne așezăm la masă și să vedem care sunt condițiile și daca putem să ajungem la o înțelegere.

Nu a fost cazul pentru că nu am mai continuat această discuție. Eu pot să vorbesc mai puțin despre ceea ce a reprezentat el pentru Dinamo. Pe de altă parte, știți cum e, în viață alegerile sunt destul de simple. Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”, a spus Andrei Nicolescu, prezent în studioul emisiunii Dinamo 7/9, de la PlaySport.

”A fost doar la campioane și vrea să fie campion”

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin, a vorbit despre transferul surprinzător al mijlocașului la FCSB. Acesta a a dezvăluit că fotbalistul nu a luat niciodată în calcul să revină la Dinamo, echipă la care a jucat din vara lui 2012 până în ianuarie 2017.

De asemenea, Iosif Rotariu a subliniat că Dorin își dorește să facă performanță, iar echipa din Ștefan cel Mare nu e la un nivel ridicat acum.

Citește și: Fanii lui Dinamo nu uită și nu iartă. Ce mesaj au transmis după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB: ”Ne-ar fi plăcut să nu uiți”

El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren.

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță. El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a spus Iosif Rotariu, pentru gsp.ro.

Dorin Rotariu, în TOP 3 salarii la FCSB

Dorin Rotariu are un salariu uriaș la FCSB și va fi al treilea cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor. El va încasa 240.000 de euro pe an și va fi la egalitate cu alți doi fotbaliști aduși în această vară, Damjan Djokovic și Alexandru Băluță.

Citește și: Gestul care arată că Gigi Becali nu dă doi bani pe ce spune Mihai Stoica. „Mi-a spus doar când l-a luat”

Pe primul loc în topul salariilor la FCSB se află fundașul Vlad Chiricheș, care ia 400.000 de euro pe an, și este urmat de Florinel Coman, care primește 360.000 de euro pe an.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele