18 oct. 2023 | 21:25

Refuzat de Gigi Becali, Irinel Columbeanu este cu gândul la Anna Lesko. „Milionarul de la Izvorani” o urmărește pe fosta iubită, mai tânără cu 22 de ani

SPORT
Refuzat de Gigi Becali, Irinel Columbeanu este cu gândul la Anna Lesko. „Milionarul de la Izvorani” o urmărește pe fosta iubită, mai tânără cu 22 de ani

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă îngrozitoare, iar Gigi Becali i-a transmis că nu are de gând să-i dea bani și l-a sfătuit să apeleze la fostele iubite și soții. Fostul „milionar de Izvorani” a dezvăluit că a fost vizitat la azilul în care locuiește de una dintre fostele prietene, dar a dezvăluit că este foarte atent în legătură cu toate mișcările cântăreței Anna Lesko.

Irinel Columbeanu, cu ochii pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite. A risipit averea de 150 de milioane de euro, pe afaceri păguboase, petreceri luxoase și cadouri scumpe, pentru iubitele sale, a suferit un atac cerebral, iar acum locuiește la un azil pentru seniori. Tot aici a stat și tatăl lui. Are mare noroc pentru că patronul acestui stabiliment a decis, cel puțin pentru moment, să nu-l pună să plătească, dar nu este clar cât va mai dura acest gest generos.

Irinel Columbeanu a devenit celebru, după ce a avut relații cu mai multe femei celebre, dar și cu domnișoare foarte tinere. Toate aceste aventuri amoroase l-au adus în atenția „presei colorate”, iar omul de afaceri nu s-a ferit niciodată să facă paradă cu fetele pe care le cucerea. Una dintre relațiile celebre a fost cea cu Anna Lesko. Artista avea atunci 17 ani, iar omul de afaceri 39. Cei doi au format un cuplu vreme de mai mulți ani, chiar dacă relația lor nu era agreată de părinții fostului milionar.

„Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram, ăsta a fost singurul mod de a comunica. Nu vreau să fac niciun proces de intenție. Dacă intenția lor există, eu oricând aș răspunde la orice mesaj. Sunt oameni care au sărit în ajutor, medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea, asistentele de acolo sunt foarte drăguțe”, a spus Irinel Columbeanu, la Prima TV.

Deși se gândește la Anna Lesko, Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Oana Cojocaru, tânără cu care a avut o relație după ce s-a despărțit de Monica Gabor. Între cei doi există o diferență de 40 de ani

„M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”, a spus afaceristul din Izvorani.

Gigi Becali a refuzat să-l ajute cu bani pe Irinel Columbeanu

Gigi Becali a luat foc în momentul în care a fost întrebat dacă are de gând să-l ajute pe Columbeanu să-și plătească locul de azil, așa cum a procedat cu Zina Dumitrescu. Patronul FCSB l-a îndemânat să apeleze la fostele soții și iubite, femeile cu care a „tocat” milioane de euro.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea o avere de 150 de milioane de euro, dar în doar patru ani a ajuns la doar șapte milioane de euro. Iar acum este aproape de faliment.