18 sept. 2023 | 16:51

Lovitură de proporții la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf, dat ca și plecat din Bănie

SPORT
Lovitură de proporții la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf, dat ca și plecat din Bănie

Laurențiu Reghecampf nu își duce la final mandatul de la Universitatea Craiova. Acesta pleacă din Bănie pentru o ofertă din Aabia Saudită, acolo unde a mai antrenat în alte două perioade. Arabii sunt gata să achite clauza de reziliere pentru tehnicianul român.

Cât costă despărțirea lui Laurențiu Reghecampf de Craiova

Numit la Universitatea Craiova în luna iulie, Laurențiu Reghecampf plecă din Bănie după numai șapte etape. El va pune capăt celui de-al doilea mandat pe banca oltenilor, după cel din iulie 2021 – ianuarie 2022, deși durata contractului era de doi ani.

Laurențiu Reghecampf lasă Universitatea Craiova pentru a antrena în Arabia Saudită, acolo unde a mai fost în două perioade diferite.  De tehnicianul în vârstă de 47 de ani sunt interesate două formații din zona Golfului și ambele sunt gata să achite clauza de reziliere, în valoare de 300.000 de euro, notează Gazeta Sporturilor.

Lovitură de proporții la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf dat ca și plecat din Bănie

Laurențiu Reghecampf a preluat Universitatea Craiova în luna iulie. Sursa foto: Sport Pictures

A treia experiență a lui Reghecampf  în Arabia Saudită

Laurențiu Rechecampf va fi la a treia experiență în Arabia Saudită. El și-a început aventura acolo în 2014, când o lăsa pe FCSB pentru a semna cu Al Hilal. A stat acolo din mai 2014 până în februarie 2015.

Citește și: Laurențiu Reghecampf îl contrează din nou pe patronul Mihai Rotaru. „Ne mai trebuie 3-4 jucători” – VIDEO

A doua experiență a fost la Al Ahli, între aprilie și iunie 2021. El a mai antrenat în Golf la Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Rezultatele lui Laurențiu Reghecampf la Craiova

Laurențiu Reghecampf lasă Universitatea Craiova pe locul doi în Superligă, cu 17 puncte, patru mai puține decât liderul FCSB. În cele șapte meciuri cu Reghecampf pe bancă, oltenii au obținut patru victorii, au făcut o remiză și au suferit două eșecuri.

Citește și: Anamaria Prodan reacționează după eșecul Craiovei din Ghencea. Mesajul tranșant transmis lui Reghecampf: ”E în pericol”

Fostul soț al impresarei Anamaria Prodan a fost numit antrenorul Universității Craiova în locul lui Eugen Neagoe, schimbat după primele două etape.

Atunci când l-a instalat pe banca oltenilor, patronul Mihai Rotaru declara că l-a adus pe tehnician pentru a duce la bun sfârșit misiunea începută în mandatul precedent, din sezonul 2021-2022, aceea de a câștiga titlul cu Universitatea.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele