26 iul. 2023 | 15:11

Primul lucru pe care l-a făcut Reghecampf după ce a revenit la Universitatea Craiova. Când îi expiră contractul

Sport
Primul lucru pe care l-a făcut Reghecampf după ce a revenit la Universitatea Craiova. Când îi expiră contractul
Primul lucru pe care l-a făcut Reghecampf după ce a revenit la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnat din nou cu Universitatea Craiova, echipă pe care a cărei bancă tehnică a mai stat înainte de a pleca în Azerbaidjan, la Neftchi Baku. El a revenit în Bănie după demiterea lui Eugen Neagoe și a efectuat deja primul antrenament. Iată până când are contract cu Știința.

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova

Este oficial! Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova. Reghe va avea ca obiectiv câştigarea ambelor trofee interne: campionatul şi Cupa României.

Acesta este este din nou antrenorul Universităţii Craiova, la doi ani de la începutul primului său mandat pe banca Ştiinţei şi la un an de când a plecat din Bănie. În sezonul trecut, el a antrenat în Azerbaidjan, pe Neftchi Baku, echipă pe care a preluat-o acum Adrian Mutu.

„Missing Reghe? Laurențiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universității Craiova. Suporterii alb-albaștri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Știința, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal așa cum ne dorim cu toții, ofensiv și spectaculos.

Succes, Laurențiu, și abia așteptăm să duci ”Campioana unei Mari Iubiri” acolo unde îi este locul!” este mesajul clubului din Bănie.

Reghe a venit însoţit doar de preparatorul Bogdan Merişanu

La fel ca și în primul mandat, atunci când l-a înlocuit pe grecul Marinos Ouzounidis, Laurenţiu Reghecampf preia echipa după două etape de la începutul campionatului, de această dată de la Eugen Neagoe.

Staff-ul tehnic alături de care va lucra este alcătuit din: Daniel Tudor, antrenor cu portarii, Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu, antrenori secunzi, și Bogdan Merişanu, reparatorul fizic pe care l-a avut şi în Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova

În primul mandat în Bănie (iulie 2021 – iunie 2022), partenerul Corinei Caciuc avut o medie de 1,9 puncte pe meci, a doua cea mai bună din ultimii zece ani la olteni (după Bergodi), obţinând 26 de victorii, 7 remize şi 12 înfrângeri. La final de campionat, echipa sa s-a situat pe locul 3, calificându-se în Conference League, și până în semifinalele Cupei României.

„Reghe a sunat adunarea în această dimineață. Pregătirile sunt în toi pentru duelul din weekend cu CFR Cluj”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook, împreună cu imagini de la antrenamentul alb-albaștrilor.

 

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Andreea Raicu nu se sfiește să pună mâna pe mop. Vedeta are grijă de casa ei să fie lună
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Statul îți vrea banii. Anunț pentru toți românii cu bani în bancă sau la saltea
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro