10 ian. 2023 | 11:49

Lidl, Kaufland si alții tremură din încheieturi la oferta de început de an a celui mai mare magazin online din Romania. Produsele pe care și tu o sa ți le dorești

Ghidul cumpărătorului
Lidl, Kaufland si alții tremură din încheieturi la oferta de început de an a celui mai mare magazin online din Romania. Produsele pe care și tu o sa ți le dorești

eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie.

Dacă vrei să faci un cadou sau cauți să-ți schimbi laptopul, televizorul sau te interesează un nou soundbar, sigur o să găsești ceva de interes aici.

Retailerul și-a diversificat gama de produse în ultimii ani și acest lucru se vede.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci produse interesante.

ASUS X515EA

Laptop ASUS VivoBook 15 X1500EA cu procesor Intel Core i5-1135G7 pana la 4.20 GHz, 15.6″, Full HD, IPS, 16GB, 512GB SSD + 32GB Intel Optane Memory, Intel Iris Xᵉ Graphics, No OS

Asus VivoBook 15 atinge un echilibru frumos între preț, designul său premium și designul său extrem de portabil, oferind în același timp performanțe puternice și conectivitate bună, fără a fi prea scump.

Durata de viață a bateriei nu va doborî niciun record, iar ecranul ar fi mai bun și mai luminos, dar este totuși un laptop respectabil, cu rezoluție de 1080p și un procesor Intel „Tiger Lake” capabil.

Ideea că Asus VivoBook 15 X515EA are putere pentru a te folosi de el câțiva ani face din acesta un laptop atrăgător pentru muncă și facultate.

Îl poți cumpăra de AICI.

LG S80QY

LG S80QY este foarte bun pentru utilizare mixtă. Are un sunet destul de neutru ieșit din cutie, cu un subwoofer dedicat care adaugă boom în gama de bas. Vocile și instrumentele principale din muzică și emisiuni TV sunt reproduse destul de clar, deși sunetele cu tonuri mai înalte sunt îndreptate spre partea din spate a mixajului din cauza scăderii înaltelor.

Totuși, îi puteți personaliza sunetul după bunul plac. Există, de asemenea, suport Dolby Atmos și poate reda formate de sunet surround precum Dolby Digital și DTS, deși trebuie să-l mixeze în stereo pentru a-l reda.

Îl poți cumpăra de AICI.

Samsung Q70B

Samsung Q70B este televizorul perfect de gamă medie. Are o calitate excelentă a imaginii, un design ultra-subțire șic și un set de caracteristici neașteptat de bun pentru bani. Când vine vorba de jocuri, aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți ceva bun, accesibil și care acceptă cea mai recentă tehnologie.

Pentru pasionații de home theater, această opțiune poate părea limitată. Samsung Q70B oferă culori vibrante și HDR vibrant, perfect atât pentru o cameră iluminată, cât și pentru vizionare în întuneric. Raportul mediu de contrast și unghiurile limitate de vizualizare sunt un mare minus. Dar când luați în considerare funcțiile de joc și platforma Smart TV excelentă, este un televizor grozav în general.

Îl poți cumpăra de AICI.

ASUS TUF F15

Laptop Gaming ASUS TUF F15 FX506HC cu procesor Intel® Core™ i5-11400H, 15.6″, Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3050, No OS, Eclipse Gray

Asus TUF Gaming F15 este un laptop puternic de buget pentru jocuri care poate gestiona cele mai recente titluri în 1080p fără sughiț. Dar camera web și difuzoarele sale ar putea folosi ceva de lucru.

Îl poți cumpăra de AICI.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Telefon mobil Samsung Galaxy S22 Ultra, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Phantom Black

Samsung Galaxy S22 Ultra oferă un S Pen încorporat, un afișaj mai luminos și o mulțime de upgrade-uri pentru cameră într-un design elegant.

Samsung Galaxy S22 Ultra este un Galaxy Note amplificat, cu un S Pen integrat mai rapid, multe îmbunătățiri ale camerei, un afișaj mai luminos și o încărcare mai rapidă. Acesta este un telefon remarcabil în general, dar este și destul de scump și durata de viață a bateriei ar putea fi mai bună.

Îl poți cumpăra de AICI.