eMAG le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și calculatoare la prețuri infime

eMAG le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și calculatoare la prețuri infime

Magazinul eMAG este retailerul care te-a obișnuit cu un preț foarte mic, indiferent de produsul pe care dorești să îl achiziționezi. Iată cu ce prețuri te așteaptă eMAG în cazul electronicelor și electrocasnicelor.

eMAG este unul dintre cei mai mari retaileri online, ales de multe ori de către români datorită gamei sale foarte mari de produse, dar și pe baza reducerilor pe care le aplică produselor periodic. De asemenea, cei care au abonament la serviciul eMAG Genius vor putea beneficia de transport gratuit pentru fiecare produs comandat.

În perioada 10-12 mai 2022, eMAG a lansat campania Stock Busters în cadrul căreia foarte multe produse cunosc reduceri de prețuri considerabile. Electronicele și electrocasnicele sunt cele care se află la mare căutare, astfel că românii pot achiziționa astfel de produse la prețuri pentru toate buzunarele.

Campania propune televizoare, telefoane mobile și calculatoare la prețuri foarte mici. Astfel, poți achiziționa televizorul LED Star-Light cu o diagonală de 80 de cm și cu o rezoluție HD la un preț extrem de mic AICI.

La eMAG ai parte de un preț imbatabil la orice produs

De asemenea, dacă ți-ai început vânătoarea pentru un telefon mobil nou, află că și aceste dispozitive au fost reduse. Poți achiziționa telefonul mobil Xiaomi 11 T care beneficiacă de o memorie RAM de 8 GB, un spațiu de stocare de 128 GB și rețea 5G la un preț infim, AICI.

Dacă te afli în situația în care dorești să îți schimbi vechiul laptop, află că eMAG scoate la vânzare laptopul ASUS echipat cu un procesor de la Intel, display de 15,6 inci, 4 GB memorie RAM și un SSD de 256 GB, la un preț foarte mic, AICI.

Stock Buster include și masina de spălat rufe Whirlpool care este redusă cu 15%. Aceasta dispune de o încărcătură maximă de 7 kg, 1.200 de rotații pe minut și o clasă energetică D. De asemenea, mașina de spălat dispune de un motor Inverter și tehnologia FrehCare+. Toate acestea, la un preț imbatabil AICI.

Desigur, acestea sunt doar câteva exemple din marea gamă de produse care se află acum la reducere la eMAG. Poți consulta întregul catalog AICI.

Citește și: