06 oct. 2023 | 12:54

Leo Messi revine la Barcelona? Detalii despre informația momentului

SPORT
Leo Messi revine la Barcelona? Detalii despre informația momentului

Leo Messi și-ar putea lua adio de la fotbal la Barcelona. Presa spaniolă scrie că el ar putea reveni la clubul catalan la începutul anului 2024. Există deja și precedentul creat chiar de David Beckham.

Inter Miami, în cădere liberă fără Leo Messi

Leo Messi a semnat în această vară un contract cu Inter Miami, valabil până în 2025, deși a avut o ofertă uriașă din Arabia Saudită, de la Al-Hilal, și a fost dorit și de Barcelona. Campionul mondial cu Argentina a ajuns la echipa lui David Beckham din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea sa cu PSG s-a încheiat.

Starul argentinian este accidentat în acest moment. Messi a fost pe teren ultima dată pe 21 septembrie, în duelul dintre Inter Miami și Toronto FC, când a fost schimbat după doar 36 de minute de joc. Fără argentinian, echipa din Florida nu a mai câștigat niciun meci în MLS și a pierdut și finala US Open Cup, 1-2 cu Houston Dynamo.

Leo Messi revine la Barcelona? Detalii despre informația momentului

Leo Messi a semnat în vară cu Inter Miami.

12 meciuri a bifat Leo Messi la Inter Miami, pentru care a înscris 11 goluri și a oferit cinci assisturi în toate competițiile.  Acum, însă, se vorbește despre revenirea sa la Barcelona.

Leo Messi, înapoi la Barcelona?

Leo Messi (36 de ani) ar putea reveni la Barcelona sub formă de împrumut la începutul lui 2024. Cotidianul Sport lansează această ipoteză și precizează că starul argentinian ar putea profita de faptul că Inter Miami are șanse destul de mici să se mai califice în play-off-ul MLS, fiind pe locul 14 din 15 în Conferința de Est.

Ba chiar există și un precedent în acest sens, creat chiar de David Beckham. El a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan, în ianuarie 2009, și apoi în ianuarie 2010, câte jumătate de sezon.

Citește și: Leo Messi a dezvăluit de ce nu îi place să fie numit ”Dumnezeul fotbalului”. Papa Francisc a intervenit

Jorge Mas, unul dintre patronii lui Inter Miami, a dezvăluit înțelegerea pe care a avut-o cu Leo Messi pentru a obține semnătura acestuia în vară. ”Fiind cel mai bun jucător din lume, a fost multă concurență, multă”, a mărturisit acesta.

Campionul mondial s-a despărțit în lacrimi de Barcelona și a semnat cu PSG în vara anului 2021, dar Jorge Mas a mărturisit că i-a promis lui Leo Messi va face tot posibilul pentru ca el să aibă ocazia să-și ia rămas bun de la fani chiar pe Camp Nou.

Plecarea lui Messi de la Barcelona nu a fost pe placul lui, nu a putut să-și ia rămas bun de la clubul său și cred că împrejurările nu au fost ceea ce se aşteptau ei.

I-am dat angajamentul meu lui Messi că voi face tot posibilul în următorii ani pentru ca el să aibă ocazia să-și ia rămas bun de la fanii săi de la Barcelona. Inter Miami va merge sau vom avea un fel de meci”, a mai spus Jorge Mas, citat de Sport.

Cât costă abonamentele la meciurile lui Leo Messi

Inter Miami profită la maxim de faptul că îl are în lot pe Leo Messi și a scumpit biletele și abonamentele pentru sezonul viitor. Sumele pentru cei care vor să vadă partidele echipei din Florida sunt uriașe, fiind și de patru ori mai mari decât anul trecut.

Citește și: Ce poză are Leo Messi la Whatsapp. A fost dat de gol de nepotul său, iar imaginea a devenit virală

Astfel, un abonament clasic în zona standard a stadionului costă 826 de euro, iar cel mai scump este 2.600 euro, cu 104% mai mult decât acum trei ani. Prețurile au crescut și pentru abonamentele din zona premium, 4.200 de euro, iar cei care vor să îl vadă pe Messi de la lojă trebuie să plătească 43.800 de euro pentru întreg sezonul, dublu față de 2020, potrivit World Soccer Talk..

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele