12 iun. 2023 | 21:07

Insula privată din Caraibe scoasă la vânzare. Prețul este mai mic decât al unei case din America

ULTIMA ORĂ
Insula privată din Caraibe scoasă la vânzare. Prețul este mai mic decât al unei case din America

Iguana Island, o insulă privată din Marea Caraibelor, a fost scoasă la vânzare pentru 475.000 de dolari. Pe aceasta se află o casă cu trei dormitoare, două băi și are personal propriu. Insula, situată în apropiere de Nicaragua, este perfectă pentru înot, pescuit și pentru a admira uimitoare apusuri de soare.

Proprietatea se află la 20 km în largul coastei din Bluefields, Nicaragua. În plus, există încă suficient spațiu pentru a vă construi propriul heliport și piscină, se arată în anunț. Reședința a fost construită la standarde moderne, potrivit anunțului.

Prețul insulei private mai mic decât al unei case din America

O întreagă insulă din Caraibe a ajuns să coste mai puțin decât o casa din America.

În anunț se menționează că există „spații de cazare suplimentare pentru personalul aflat în cealaltă parte a insulei”, angajații „de încredere de multă vreme” fiind dispuși să rămână alături de noii proprietari.

Pereții galbeni se potrivesc cu decorul tropical. Există, de asemenea, o bucătărie, un living și o sală de mese. Veți avea, de asemenea, două băi, precum și un bar. Vă puteți bucura de vedere la Marea Caraibelor în timp ce stați pe veranda înfășurată. Insula oferă vedere la 360 de grade la apa limpede turcoaz. Puteți face o plimbare pe faleza care traversează proprietatea. Un turn de observație de 28 de metri oferă vederi suplimentare atât asupra oceanului, cât și asupra pădurilor tropicale din apropiere.

Există, de asemenea, o mulțime de pești tropicali pe care îi puteți admira cu un echipament de scufundare.

Insula Iguana are „temperaturi plăcute pe tot parcursul anului”, se mai specifică în anunț.

Lista de la Private Islands Inc. precizează că există, de asemenea, o „lipsă notabilă de insecte care mușcă”. Pe Insula Iguana sunt disponibile servicii de telefonie mobilă, internet și televiziune.

De asemenea, se poate ajunge ușor la provizii, deoarece este foarte aproape de Bluefields, un oraș situat în partea de sud-est a statului Nicaragua.