19 apr. 2023 | 10:55

Instagram face schimbarea pe care o așteptai de „secole”: ce poți face acum pe rețeaua de socializare

ACTUALITATE
Instagram face schimbarea pe care o așteptai de „secole”: ce poți face acum pe rețeaua de socializare

După ani de zile în care a rezistat schimbărilor aproape cu stoicism, Instagram a anunțat că le va permite utilizatorilor să adauge mai mult de un link pe pagina de profil.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a anunțat schimbarea recent prin intermediul propriului canal de difuzare al comunicatelor de presă.

Cum se schimbă „la față” Instagram

„Acum poți adăuga până la cinci link-uri în biografia ta de Instagram”, a spus el. „Probabil una dintre cele mai solicitate funcții pe care le-am avut”, a continuat Mark Zuckerberg.

Altfel spus, poți adăuga încă un link către profilul tău de Instagram dând click pe butonul „Editați profilul” care apare deasupra grilei de fotografii.

Odată cu lansarea modificării, menite să îi bucure pe utilizatorii fideli, Instagram îți va solicita chiar să adaugi mai multe link-uri. Este chiar amuzant, întrucât acum pare că Instagram se roagă de tine să o faci, în condițiile în care utilizatorii cer această opțiune de ceva ani.

Interfața Meta concepută pentru afișarea legăturilor nu este cel mai elegant lucru pe care compania l-a lansat vreodată, dar este funcțională, iar asta este tot ceea ce contează.

Dacă pui mai mult de un link pe profilul tău, Instagram îl va trunchia pe primul.

Atingând primul link care apare, vei vedea un ecran de selecție care îți permite să vezi toate linkurile simultan.

S-ar putea spune că cei care foloseau deja servicii precum Linktree, pentru a direcționa oamenii către celelalte profiluri din cadrul rețelelor de socializare, vor continua să facă acest lucru, deoarece acele platforme oferă mai multă personalizare și îți permit să incluzi mai mult de cinci link-uri.

În momentul în care îți vei completa pagina de profil, vei constata că nu există restricții de la Instagram, în ceea ce privește link-urile pe care le poți introduce.

Practic, dacă vrei să-ți adaugi liniștit chiar și playtech.ro; Meta nu se va supăra pe tine și nici noi.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele