10 dec. 2023 | 23:55

Gigi Becali a luat foc după golul anulat lui Florinel Coman în meciul cu CFR: ”Echipa mea a fost furată”

SPORT
Gigi Becali a luat foc după golul anulat lui Florinel Coman în meciul cu CFR: ”Echipa mea a fost furată”

După remiza dintre CFR și FCSB, scor 1-1, Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrajul, după golul anulat lui Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor a susținut că reușita trebuia validată și că echipa sa a fost furată. Ce a spus latifundiarul din Pipera.

Reacția lui Giig Becali după CFR – FCSB

Florinel Coman poate fi considerat omul meciului după ce i-a oferit un assist execelent lui Darius Olaru și a marcat un gol în repriza a doua. Atacantul a trimis o ”torpilă” de la aproximativ 25 de metri, la care portarul CFR-ului nu a mai putut interveni,

Cu câteva secunde înainte ca Florinel Coman să puncteze, Crețu a avut o intrare prin alunecare asupra lui Otele, iar arbitrul Sebastian Colțescu a considerat că a fost fault și, în consecință, a anulat golul după analiza VAR.

Gigi Becali a răbufnit imediat după meci la adresa arbitrajului. Patronul FCSB-ului a susținut că centralul Sebastian Colțescu a greșit că nu a validat golul lui Florinel Coman. Mai mult, latifundiarul din Pipera a spus că echipa sa a fost furată.

Gigi Becali a luat foc după golul anulat lui Florinel Coman în meciul cu CFR: ”Echipa mea a fost furată”

Florinel Coman joacă la FCSB din 2017.

”Noi am câștigat. Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câștigat și a fost furată. Cum să spui că nu a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru, cum nu a atins-o? Se duce mingea în sus jumătate de metru din genunchiul lui Crețu, cum să fie dată de Otele?

Și dacă o atinge Otele, ce? O atinge Otele și apoi Crețu, care e problema? Nu are treabă. Piciorul stâng al lui Crețu este jos, dacă era ridicat era fault. A fost gol valabil, am bătut cu 2-1. Asta e părerea mea”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Florinel Coman despre golul anulat

La finalul derby-ului, Florinel Coman nu a vrut să comenteze decizia brigăzii de arbitri care i-a anulat golul, dar a spus că îi pare rău că reușita sa nu a fost validată. Până acum, atacantul a marcat șase goluri în campionat și unul în preliminariile Conference League.

M-am înțeles perfect cu Darius, am dat gol și ăsta a fost meciul. Nici nu au fost nervi, a fost totul super. S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Am prins un șut foarte bun, din păcate, nu a fost gol.

Citește și: Florinel Coman și-a cerut scuze public după meciul cu CFR: ”S-a văzut urât, îmi era rușine!”

Felicit CFR-ul pentru un meci foarte bun, nu i-am văzut de mult să joace așa de frumos. Mai sunt două meciuri foarte grele, trebuie să fim montați și să câștigăm”, a spus Florinel Coman la finalul partidei cu CFR.

Cina va pleca de la FCSB

Gigi Becali nu s-a luat numai de brigada de arbitri, ci s-a arătat supărat și pe unii dintre jucătorii săi. De aceea, a anunțat că mai mulți fotbaliști își vor face bagajele și vor pleca de la echipa sa, printre care Dorin Rotariu, Cristian Ganea, Valentin Crețu și, cel mai probabil, Damjan Djokovic.

Citește și: Clauză uriașă pusă de Gigi Becali jucătorului cumpărat de la Iași. Ce salariu va încasa brazilianul

”Compagno nu pleacă decât dacă primesc ofertă pentru el. Rotariu, Ganea, Crețu, sunt vreo 4-5 jucători de care o să ne despărțim. Vedem în ce condiții, dar o să ne despărțim”, a adăugat Gigi Becali, la DigiSport.

Patronul roș-albaștrilor pregătește noi mutări. S-a înțeles cu Poli Iași și Hermannstadt pentru transferurile lui Luis Phelipe, respectiv Baba Alhassan, dar a dezvăluit că vrea să mai achiziționeze încă doi fotbaliști, un atacant și un fundaș. Primul a costat 200.000 de euro, iar al doilea 700.000 de euro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele