27 dec. 2023 | 11:59

Gică Hagi a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis. Ce piesă celebră a fredonat ”Regele”

SPORT
Gică Hagi a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis. Ce piesă celebră a fredonat ”Regele”

Ianis Hagi a profitat de vacanța de sărbători și a făcut un pas mare în viața sa. Acesta s-a cununat civil cu iubita lui, Elena Tănase, chiar în ziua de Crăciun, iar celebrul său tată a făcut spectacol la marele eveniment.”Regele” a oferit momentul serii când a cântat o melodie celebră.

Gică Hagi, spectacol la cununia lui Ianis

Ianis Hagi a făcut cununia civilă chiar în ziua de Crăciun, după ce s-a logodit cu Elenea Tănase în luna iunie, la Paris. După ce au devenit soț și soție, cei doi au organizat o petrecere la un local de fițe din nordul Capitalei, iar la evenimentul fastuos au participat în jur de 400 de persoane, printre care și părinții Simonei Halep și Gigi Becali.

Dar cel care a oferit imagina serii a fost tatăl lui Ianis, Gică Hagi. Acesta și-a făcut apariția printre primii la restaurant, însoțit de fiica lui, Kira, și de soția Marilena. Iar când a început petrecerea ”Regele” a făcut spectacol pe ring și preț de câteva momente a fredonat refrenul cunocutei melodii ”Nah Neh Nah”, de la Vaya Con Dios.

Gică Hagi a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis. Ce piesă celebră a cântat ”Regele”

Gică Hagi la cununia lui Ianis. Sursa foto: Captură Gazeta Sporturilor

Ianis Hagi a fost extrem de entuziasmat în ziua cununiei civile și a vorbit despre planurile de viitor alături de frumoasa sa parteneră. Cei doi își doresc să facă și nunta, dar deocamdată nu au reușit să stabilească o dată.

”Îmi doresc copii sănătoşi, e dorinţa amândurora. Încercăm să ne bucurăm de această seară şi toate vor veni pas cu pas, aşa cum au venit şi până acum.

Citește și: Din ce mai face bani Ianis Hagi acum, pe lângă fotbal. Afacerea cu care vrea să se dea lovitura

Nunta n-am stabilit-o, am reuşit să stabilim cununia civilă printre programul meu. Aşa a vrut Dumnezeu, în ziua de Crăciun. Nunta ne dorim s-o facem, dar încă nu e stabilită data”, a spus Ianis Hagi în ziua cununiei.

Cine este socrul lui Ianis Hagi

Dimciu Palavoti Tănase este cuscrul lui Gică Hagi, dar și un important om de afaceri din Constanța, fiind recunoscut în comunitatea aromână din Dobrogea ca unul dintre cei mai prosperi antreprenori. El are investiții semnificative în domenii precum agricultură și construcții. Socrul lui Ianis Hagi le-a transmis și un mesaj tinerilor căsătoriți.

„Foarte emoționat. Sărbători cu bine, tinerii să fie sănătoși, bucuroși! Suntem alături de ei. Transmit toate cele bune, cu ocazia Crăciunului, la toată lumea. Liniște, sănătate și numai bucurii la toată lumea„, a fost mesajul lui Dimciu Palavoti Tănase, cuscrul lui Gică Hagi.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Kira Hagi la cununia civilă a lui Ianis. Fata lui Gică Hagi a atras toate privirile FOTO

La petrecerea de cununie, invitații s-au delectat cu preparate tradiționale românești, printre care pastramă de curcan sau de porc, chifteluțele, jumări, cârnați, lebăr, carne la garniță sau ruladă de porc.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele