29 sept. 2023 | 21:31

Gheorghe Hagi, discurs-manifest. „Se dorește performanță”. Ce jucător important vrea să vândă Farul, după sosirea lui Rivaldo – VIDEO

SPORT
Gheorghe Hagi, discurs-manifest. „Se dorește performanță”. Ce jucător important vrea să vândă Farul, după sosirea lui Rivaldo - VIDEO

Gheorghe Hagi nu a devenit foarte entuziast și nu vorbește despre titlu, deși Farul Constanța a primit „o injecție” importantă de capital, după ce brazilianul Rivaldo a devenit acționarul clubului. „Marinarii” încearcă să facă rost de bani prin mai multe modalități și l-au scos la vânzare pe Tudor Băluță.

Gheorghe Hagi, discurs exploziv înaintea meciului Farul – Sepsi

Gheorghe Hagi nu vorbește despre titlu, deși echipa lui a câștigat titlul, iar de luna aceasta îl are alături de el, în echipa de acționari, și pe Rivaldo. Starul sud-american a cumpărat zece la sută din club și vrea să se implice în aducerea unor jucători tineri și talentați, dar este gata să le facă imagine și fotbaliștilor formației din Constanța.

Farul va juca sâmbătă cu Sepsi, în etapa a 11-a din SuperLiga României, iar un succes va urca formația lui Gheorghe Hagi pe locul cinci în clasament. Fostul căpitan al naționalei României și-a avertizat jucătorii că partida nu va di deloc ușoară, deși echipa lui Liviu Ciobotariu a fost „demolată” de FCSB etapa trecută.

„Obiectivul este calificarea în play-off, nu suntem noi cei mai tari, cei mai bogaţi şi cei mai buni din România şi cu bugetul cel mai mare. Când vom avea toate aceste lucruri vom ieşi şi vom spune că ne dorim campionatul de la început, dar pentru noi un obiectiv realist e să încercăm să intrăm în play-off”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă organizată înaintea partidei cu Sepsi.

Gheorghe Hagi și Rivaldo, în momentul în care au semnat contractul

Gheorghe Hagi vrea să-l vândă pe Tudor Băluță

Gheorghe Hagi a vorbit din nou despre faptul că echipa lui nu are un buget suficient de mare ca să încerce să câștige din nou campionatul și să atace grupele Champions League.

„Pentru că până să ajungă un club puternic în România mai are mult de muncit, totul ţine de administrativ, de bani, aşa cum am mai spus-o. Dacă ai buget, ai bani, începi să fixezi obiectivul pe care ţi-l doreşti. Nu este imposibil, dar este foarte greu să câştigi campionatul, pentru că sunt celelalte echipe mai puternice decât noi. Deocamdată.

Noi am dovedit anul trecut că se poate şi mergem înainte şi obiectivul meu este să câştig fiecare meci. Important este că la Farul se doreşte performanţă”, a mai declarat managerul formației Farul.

Gheorghe Hagi s-a despărțit de Denis Alibec și Andrei Borza, după ce a început sezonul, iar acum vrea să-l vândă și pe Tudor Băluță. Conducătorii echipei de pe malul mării au anunțat mai mulți impresari că jucătorul, evaluat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, poate fi transferat.