12 oct. 2023 | 08:43

Gestul care arată că Gigi Becali nu dă doi bani pe ce spune Mihai Stoica. „Mi-a spus doar când l-a luat”

SPORT
Gestul care arată că Gigi Becali nu dă doi bani pe ce spune Mihai Stoica. „Mi-a spus doar când l-a luat”

Gigi Becali ține tot mai puțin cont de sfaturile lui Mihai Stoica, iar ultimul transfer este o nouă dovadă că lucrurile stau așa. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a aflat despre faptul că Dorin Rotariu a acceptat contractul cu câteva clipe înainte de semnarea documentelor.

Gigi Becali nu mai ține cont de Mihai Stoica

Gigi Becali și Mihai Stoica au început să colaboreze în anul 2002, dar relația lor profesională a fost zdruncinată de câteva „despărțiri”. Cea mai lungă ruptură a fost cea din perioada iulie 2004 – mai 2007, când Mihai Stoica a fost manager general la Unirea Urziceni, formație care a câștigat campionatul și a jucat în grupele Champions League. De-a lungul acestor ani, relația lor a fost una destul de agitată și au avut chiar perioade în care nu și-au vorbit. Acum spun că se înțeleg foarte bine, dar se mai contrează din când în când prin presă.

Mihai Stoica a devenit destul de ofensiv la adresa patronului, în emisiunea de televiziune de la postul unde are contract de colaborator și i-a reproșat mai multe decizii. La acest capitol poate fi trecută cerința lui Gigi Becali de a avea antrenamente mai lungi și mai multe, refuzată de Mihai Stoica și Mihai Pintilii, dar și faptul că omul de afaceri continuă să-și critice jucătorii la în presă, la doar câteva minute după ce se termină partidele de fotbal. Cele mai multe dispute sunt cele în care Gigi Becali continuă să conteste calitățile și implicarea unor fotbaliști.

Gigi Becali l-a transferat pe jucătorul care i-a dat „cu seen” lui Mihai Stoica

Ultimul transfer de la FCSB arată cât „de bine” se înțeleg cei doi. Gigi Becali îl vrea de mult timp pe Dorin Rotariu, iar anul trecut l-a pus pe Mihai Stoica să discute cu jucătorul, doar că acesta nu i-a mai răspuns la mesaje oficialului FCSB. Iar negocierile s-au terminat brusc, iar MM a spus că nu a pățit în viața lui așa ceva. Doar că Dorin Rotariu a semnat miercuri cu FCSB, după ce Gigi Becali a preluat „frâiele” negocierilor și nu a spus nimic decât după ce actele au fost parafate.

„A fost blitz acest transfer, discuta mai de mult Gigi, mi-a spus să aflu date despre el. După care a dispărut subiectul.

Luni mi-a zis: «Gata, l-am luat» «Pe cine?» «Pe Rotariu» «E bine, să fie într-un ceas bun» A mai fost o discuţie anul trecut, când i-am trimis mesaj şi n-a răspuns”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dorin Rotariu a semnat contractul, iar Gigi Becali a spus că va juca titular încă din primul meci, cel cu FC Voluntari. Jucătorul va câștiga 20.000 de euro pe lună. Vestea nu i-a bucurat pe fanii lui Dinamo, care i-au reproșat faptul că a semnat cu marea rivală.

Dorin Rotariu  a semnat cu FCSB din postura de jucător „liber de contract”, după ce s-a despărțit de Ludogorets. Fotbalistul cu 10 meciuri în  naționala României a mai jucat în străinătate la la Club Brugge, AZ Alkmaar, FC Astana și Atromitos Atena. Ultima partidă oficială a disputat-o în luna mai a acestui an.