24 oct. 2023 | 18:58

Gabi Tamaș a comis-o din nou. S-a dus beat la antrenament și a fost trimis în tribună. Alte două episoade celebre cu fotbalistul

SPORT
Gabi Tamaș a comis-o din nou. S-a dus beat la antrenament și a fost trimis în tribună. Alte două episoade celebre cu fotbalistul

Gabi Tamaș este implicat într-un nou scandal. Fundașul s-ar fi prezentat beat la ultimul antrenament al celor de la Concordia Chiajna, inaintea partidei din weekend cu Gloria Buzău. Antrenorul l-a trimis în tribună.

Un nou scandal cu Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a avut un talent uriaș, dar viața extrasportivă l-a tras mult înapoi. El a jucat la achipe cu nume din Europa, precum Galatasaray, Spartak Moscova sau Auxerre, iar în ultimii ani a evoluat la formații ca Astra Giurgiu, U Cluj, Voluntari sau Petrolul. În ultimul sezon, fundașul a trecut în eșalonul secund, la Concordia Chiajna.

Fundașul se află din nou în centrul unui scandal. Gabi Tamaș s-a prezentat la antrenament într-o stare avansată de ebrietate. Antrenorul Erik Lincar l-a trimis acasă pe fotbalist și i-a transmis să revină când va fi treaz, pentru a se putea înţelege cu el. Gabi Tamaș, care va împlini 40 de ani pe 9 noiembrie, a ameninţat că se retrage din fotbal, potrivit as.ro.

Gabi Tamaș a comis-o din nou. S-a dus beat la antrenament și a fost trimis în tribună

Gabi Tamașț joacă la Concordia Chiajna.

Mai departe, Gabi Tamaș a fost în tribune la partida cu Gloria Buzău, câștigată de Concordia cu scorul de 1-0. A fost primul meci din acest sezon în care fundașul  a lipsit din echipa Chiajnei, el având nouă apariții în primele nouă runde din liga secundă. Sefii Chiajnei au încercat să minimalizeze absența fundașului de la meciul cu Buzău.

”Gabi Tamaș are o problemă personală, nu s-a întâmplat nimic. Eu cu el am reglat lucruile în vară. E un grup frumos, dar un grup care trebuie să înțeleagă că trebuie muncească pentru a obține rezultate.

Sunt fotbaliști cu nume aici, unii au multe promovări. Simbioza asta reușim foarte greu să o găsim, dacă nu ești un grup și unul-  doi trag chiulul”, a spus Eric Lincar, după meci.

Cum a spart ușa unui bloc

Gabi Tamaș este protagonistul unui episod celebru care a făcut înconjurul României. În anul 2003, pe când juca la Dinamo, a spart cu piciorul ușa unui bloc din București, fiind într-o stare avansată de ebrietate. La zece ani distanță, el a făcut dezvăluiri incredibile despre acel incident. A povestit că în scara blocului se afla o femeie. el a ciocănit, dar aceasta nu a deschis ușa.

Nu a fost vina mea. Eu am ciocănit. Femeia nu mi-a deschis. Vorbesc serios. Eu când am ajuns la faţa locului, eu am ciocănit şi femeia nu mi-a deschis. S-o fi speriat. Atunci am încercat să intru prin efracţie. Am găsit şi eu singura scară cu cameră de luat vederi din Bucureştiul ăsta. De atunci s-a mai modernizat” a spus Gabriel Tamaş la podcastul Victory Extra Time, în luna martie.

Citește și: Meciul în care Gabi Tamaș a jucat la doar câteva ore după o petrecere. „Nu-i nimic! Și beat joci mai bine”

Gabi Tamaș, despre perioada în care a stat în arest în Israel

În perioada în care a jucat la Hapoel Haifa, 2017 – 2019, Gabriel Tamaş a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. El a stat în arest după ce a fost prins băut la volan  şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră. Fundaşul celor de la Chiajna a spus că acea perioadă a fost cea mai grea viaţa sa.

”Să stai șapte zile la pușcărie, n-a fost chiar așa plăcut. Am slăbit vreo 10 kilograme, n-am mâncat nimic. Am mâncat patru felii de pâine în șapte zile. Am ieșit slim fit. Nu puteam să mănânc. Aveam pat și duș. Mă rog, dușul era o gaură în perete și se prelingea apa pe perete. Trebuia să stai lipit ca să poți să te speli.

Citește și: Mihai Stoica, șocat de o scenă din vestiarul FCSB. „A venit și l-a lovit”. Cine este jucătorul care a fost dat afară, după o bătaie

După aia am făcut două luni muncă în folosul comunității, lucram la spital, opt ore pe zi. Nu m-am ferit de muncă. Duceam și strângeam mâncarea de la tot spitalul. Nu aveai ce să faci, eram într-o țară străină, trebuia să-ți asumi ce ai făcut. Au legile lor”, a povestit Gabi Tamaş la digisport.ro, în urmă cu câteva luni.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele