02 mart. 2023 | 09:55

Filmul de pe Netflix care ar fi trebuit să te sperie, dar râzi la culme: e cu actorul din Stranger Things

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix care ar fi trebuit să te sperie, dar râzi la culme: e cu actorul din Stranger Things

În cazul în care nu mai știi ce să vizionezi pe Netflix, avem o recomandare pentru tine, numai bună pentru weekendul ce va veni.

Dacă îți plac filmele cu fantome, atunci We Have a Ghost s-ar putea să fie exact ceea ce îți trebuie, mai ales dacă ai un cont de Netflix. Mai mult, reiterăm recomandarea dacă, din întâmplare, îți plac comediile.

Acest film reușește să bifeze cu succes ambele nișe, deși, trebuie să recunoaștem, se duce mai abitir înspre cea de-a doua.

De ce te-ai uita la acest film: câteva motive

We Have a Ghost este, în definitiv, o comedie din categoria light, dar care reușește să te țină lipit de ecran pe tot parcursul desfășurării acțiuni.

Vorbim, în acest caz, despre o comedie profund interactivă, numai bună pentru momentele în care nu ai chef să te uiți la ceva complicat, care să-ți solicite creierul prea mult.

Ca să-ți faci o idee despre ceea ce vei vedea, fără să-ți dăm vreun spoiler, iată câteva filme pe care le-am putea include în categoria specifică a acestei producții: Ghost Busters, Beetlejuice, Wednesday sau Familia Addams (în toate variantele).

Din distribuția acestui film fac parte actori mai mult sau mai puțin cunoscuți, însă cel din rolul principal (fantoma Ernest) s-ar putea să și se pară cunoscut, de vreme ce l-ai văzut deja jucând în Stranger Things: și anume David Harbour, cel care, în serialul amintit anterior, a jucat rolul lui Jim Hopper.

We Have a Ghost spune povestea unei familii care se mută într-o casă nouă, în încercarea de a o lua de la capăt cu viața. Acolo, familia dă peste fantoma lui Ernest, un bărbat care nu pare să-și amintească cine era atunci când trăia, cum a murit sau de ce nu a trecut deja în lumea de dincolo.

Evident, la sfârșit afli toate astea și, dacă ești genul emotiv, ai șanse reale să storci și câteva lacrimi.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele