28 oct. 2023 | 19:00

Cine este rapper-ul mascat care susține că este o „vedetă din Premier League”. Interviul care a declanșat isteria – VIDEO

SPORT
Cine este rapper-ul mascat care susține că este o „vedetă din Premier League”. Interviul care a declanșat isteria - VIDEO

De mai bine de nouă luni, fanii fotbalului din Marea Britanie încearcă să afle cine este Dide, o vedetă rap care apare doar cu masca pe față și care susține că este un jucător important din Premier League. Misteriorul personaj a acordat primul interviu în care se pare că a făcut o gafă oferind câteva indicii importante privind identitatea lui.

Rapperul mascat cu legături în Premier League

Un rapper mascat face ravagii în lumea muzicală din Marea Britanie unde se bucură de un succes nebun. S-a lansat la începutul anului și este foarte apreciat, melodiile lui adunând milioane de vizualizări pe YouTube și Spotify. Doar că nimeni nu știe cine este!

Rapper-ul își spune Dide și poartă haine largi, mănuși și o mască neagră în formă de trandafir și la un moment dat a spus că este „o vedetă din Premier League”. Cei drept și în versurile lui vorbește despre fotbal și susține că „vede șapte cifre” pe contractul lui, dar și că joacă într-o echipă care „rămâne învingătoare”, potrivit The Sun.

Speculații despre adevărata identitate a lui Dide

Sigur că pe internet s-au construit adevărate echipe de investigatori care s-au angajat să-l găsească pe fotbalistul care are atât de mult talent la muzică și care se ascunde în spatele măștii. Aceștia au oferit deja șapte nume pentru cel care își spune Dide, folosindu-se de unele detalii, de accentul londonez, forțat uneori, dar și de faptul că are 1,78 înălțime: Eddie Nketiah, Bukayo Saka, Reiss Nelson, Noni Madueke, Alex Iwobi, Michail Antonio, Wilfried Zaha și Sheyi Ojo.

Dide dezvăluie informații cheie despre stadioanele din Premier League

Primul interviu acordat de fotbalist a adâncit și mai mult misterul, deși se pare că a făcut și o gafă care a oferit un indiciu. Dide a declarat pentru Sky News că stadionul Etihad al lui Manchester City are cele mai bune vestiare din Premier League, în timp ce terenul Kenilworth Road al lui Luton Town le are pe cele mai proaste. Doar că până acum doar patru echipe au jucat pe stadionul Luton, echipă nou promovată în Premier League: West Ham, Burnley, Wolves și Tottenham. Și cum interviul de la Sky News a fost transmis în direct cu o jumătate de oră înaintea partidei West Ham – Aston Villa a căzut una dintre posibilități: Antonio. Sunt șanse mici și să fie Sheyi Ojo, un fotbalist care s-ar fi potrivit „portretului robot”, dar care acum este în Belgia și a avut programat un meci cu o zi înaintea interviului.

Dide a spus că cel mai bun adversar pe care l-a întâlnit a fost belgianul Eden Hazard, fost jucător la Chelsea, și a respins ideea că ar putea să fie Harry Maguire, dar a spus că îl cunoaște bine pe fundașul lui Manchester United. Iar această bănuială l-a amuzat foarte tare. Un lucru este cert. Nu doar fanii și jurnaliștii se întreabă cine este Dide. Fotbalistul susține că nici colegii de echipă nu știu că el este Dide. A promis că își va dezvălui identitatea, doar dacă va avea succes în cariera muzicală.

Sursa FOTO: Instagram