17 iul. 2023 | 11:41

Christopher Nolan a distribuit-o pe fiica sa cea mare în „Oppenheimer”: ce spune regizorul, de ce a făcut asta

ACTUALITATE
Christopher Nolan a distribuit-o pe fiica sa cea mare în „Oppenheimer”: ce spune regizorul, de ce a făcut asta

Christopher Nolan a distribuit-o pe fiica sa cea mare în „Oppenheimer”.

„Aveam nevoie de cineva care să facă acea mică parte dintr-o secvență oarecum experimentală și spontană”, a spus Nolan pentru The Telegraph în timpul unui interviu recent.

Flora Nolan este creditată pe IMDB drept „Burn Victim” pentru rolul ei în Oppenheimer. Personajul său este fără nume, fiind o „tânără care îi apare personajului principal (Oppenheimer) într-o viziune infernală, în care carnea este jupuită de pe fața ei de o lumină albă pătrunzătoare”.

Oppenheimer apare în cinematografele de la noi la sfârșitul săptămânii

În timp ce vorbea despre rolul Florei, Nolan a remarcat că nu a vrut ca acest lucru să „îl facă să pară Michael Powell din Peeping Tom”. Nolan făcea referire la filmul din 1960 regizat de Powell, în care regizorul și-a ales propriul fiu de nouă ani ca versiunea din copilărie a criminalului în serie.

Flora a mai fost creditată anterior ca „Fata de pe camion” în filmul lui Nolan, Interstellar. În prezent, este studentă la Universitatea de Arte Tisch din New York.

Oppenheimer se pregătește intens de marea lansare în cinematografe, iar fanii lui Christopher Nolan sau chiar cei ai lui Cillian Murphy abia așteaptă, în mod evident, să urmărească pelicula.

Christopher Nolan a descris viitorul său film biopic Oppenheimer drept un film de groază, iar acest lucru, în sine, crează o perspectivă mai mult decât interesantă, în ceea ce privește viitorul succes al filmului în cinematografe, de îndată ce va fi disponibil pentru publicul larg.

De altfel, așteptările sunt destul de mari, de vreme ce Nolan deține un palmares impresionant în realizarea filmelor ieșite din sfera obișnuitului, ceea ce înseamnă că pelicula ar putea fi, fără îndoială, una excepțională, chiar dacă regizorul adaugă o întorsătură un pic mai întunecată în povestea reală a lui J. Robert Oppenheimer.