25 sept. 2023 | 21:41

Cea mai frumoasă atletă din lume, răvășitoare pe podiumul de modă. Ce ținută „provocatoare” a ales Alica Ѕchmidt – FOTO

ENTERTAINMENT
Cea mai frumoasă atletă din lume, răvășitoare pe podiumul de modă. Ce ținută „provocatoare” a ales Alica Ѕchmidt - FOTO

Cea mai frumoasă atletă din lume a început vacanța „în forță” și a impresionat la săptămâna modei de la Milano. Alica Ѕchmidt și-a încântat fanii când a apărut pe podium, îmbrăcată într-o ținută specială.

Cea mai frumoasă atletă din lume a început vacanța

Cea mai frumoasă atletă din lume continuă să fie în atenția fanilor chiar dacă sezonul de atletism s-a terminat, iar rezultatele nu au fost grozave. Alica Ѕchmidt este însă mulțumită. A participat la Campionatul Mondial de atletism de la Budapesta, în proba de proba de ștafetă mixtă, 4 x 400 de metri, iar echipa sa a ajuns în finală, unde a ocupat locul 7. Sportiva din Germania le-a transmis fanilor să nu fie îngrijorați pentru că a fost vorba doar de o etapă intermediară, în condițiile în care principalul obiectiv este participarea de la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Paris.

„Și exact așa, sezonul 2023 s-a încheiat deja ✨ A fost o vară de neuitat și am învățat atât de mult, am acumulat experiență și am întâlnit atât de multe persoane minunate ❤️ A început dificil pentru mine, așa că sunt și mai fericită de faptul că a avut un final fericit, cu un alt record personal. Toate eforturile depuse în ultimele luni s-au dovedit a fi în regulă și au arătat că sunt pe drumul cel bun.

A fi într-o finală a Campionatului Mondial este ceva ce nu voi uita niciodată și îmi oferă și mai multă motivație pentru anii viitori. Mulțumesc tuturor celor din jurul meu, care m-au susținut zi de zi – înseamnă cu adevărat mult. Acum este timpul să mă bucur de restul verii înainte ca toate privirile să fie îndreptate către Paris, în anul 2024”, le-a transmis Alica fanilor în mesajul postat pe Instagram.

Alica Ѕchmidt, pe podium la săptămâna modei de la Milano

Alica Ѕchmidt și-a început vacanța cu o prezentare de modă la Milano. Nu este prima oară când își face apariția pe podium, iar creatorul i-a ales o ținută foarte potrivită care i-a pus în valoare silueta superbă. Frumoasa blondă are peste 4,4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar pozele de la Milano au adunat o mulțime de laude.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la finalul vacanței. Jurnaliștii germani au promis că îi vor aduce aminte că l-a provocat la o cursă pe Erling Haaland. Precedenta cursă, în care l-a înfruntat pe Mats Hummels, a câștigat-o fără emoții.

„Nu știu, poate. Cred că pe 400 de metri aș putea, da. La 200 de metri ar fi mai dificil. M-aș bucura să aibă loc cursa, eu sunt întotdeauna pregătită. Deci, Haaland, dacă ești gata de cursă, eu aș fi fericită, să vedem cine este mai rapid!”, a spus tânăra sportivă.

Alica Ѕchmidt are 24 de ani, iar după ce jurnaliștii de la The Sun i-au oferit titlul, neoficial, de „cea mai frumoasă atletă din lume” a început să primească tot mai multe oferte pentru reclame și ședințe foto.

Sursa FOTO: Instagram