26 oct. 2023 | 18:54

Ce suma plătește Gigi Becali pentru tratamentul lui Florinel Coman la vraciul din Serbia. Cât costă sedința de recuperare

SPORT
Ce suma plătește Gigi Becali pentru tratamentul lui Florinel Coman la vraciul din Serbia. Cât costă sedința de recuperare

Florinel Coman, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, a acuzat o problemă medicală în meciul cu Voluntari. Fotbalistul a apelat la vraciul Marijana Kovacevic pentru tratament, iar Gigi Becali trebuie să achite o sumă importantă. Cât îl costă o sedință de recuperare.

Cât costă tratamentul lui Florin Coman

Florinel Coman a rezistat doar 39 de minute în meciul FCSB – Voluntari. Atacantul a acuzat o problemă medicală și a fost schimbat. El are o leziune fibrilară de gradul trei la coapsă și la scurt timp după aflarea veștii a decis să plece la Belgrad, la Marijana Kovacevic, ”vraciul din Serbia”.

Gigi Becali trebuie să bage serios mâna în buzunar pentru recuperarea lui Florinel Coman, pe care îl vrea pe teren la derby-ul cu Rapid, pe 5 noiembrie. Jucătorul roș-albaștrilor va fi nevoit să urmeze șase ședințe de tratament la celebra Marijana Kovacevic.

Ce suma plătește Gigi Becali pentru tratamentul lui Florinel Coman la vraciul din Serbia. Cât costă sedința de recuperare

Florinel Coman joacă la FCSB. Sursa foto: Sport Pictures

Cunoscutul vraci de la Belgrad, care a tratat și fotbaliști importanți din Europa, încasează 500 de euro pentru o singură ședință de recuperare. Astfel, Gigi Becali este nevoit să scoată 3.000 de euro din buzunar pentru ca Florinel Coman să revină mai repede pe teren, dar este convins că tehnicile Marijanei Kovacevic merită toți banii.

O să revină Florinel. S-a dus să se refacă. O săptămână lipsește. O să fie cu Rapid”, a fost anunțul lui Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Avertisment pentru Florinel Coman

Liviu Ganea, campion cu CFR Cluj, îl avertizează pe Florinel Coman. Și el a ajuns la ”vrăjitoarea din Belgrad” și a rămas cu un gust amar după acea experiență. A povestit că a fost dus într-un subsol, apoi a fost dus într-o cameră de hotel unde i s-a făcut terapie cu șocuri electrice. Însă durerile de la picior nu i-au trecut și a trebuit să meargă în Germania, la medicul lui Bayern Munchen.

Citește și: Gigi Becali, derapaj rasist la adresa lui Florinel Coman: „Păi ce, mă, ești țigan? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare” – VIDEO

Am fost acolo, am ajuns pe la un subsol improvizat, era un tip care mi-a făcut un pseudo-ecograf, așa era atunci, acum nu mai știu ce e, poate că au mai schimbat. După ce am făcut ecograful respectiv am fost într-o cameră de hotel și mi-a făcut o terapie cu șocuri electrice, care a durat trei ore.

Practic, îți contracta mușchiul de zeci de mii de ori în cele trei ore și ea spunea că prin metoda asta te reface”, a spus  Liviu Ganea, la emisiunea PlaySport Live.

Cum îi tratează vraciul de la Belgrad pe sportivi

Marijana Kovacevic a povestit, într-un interviu, cum îi tratează pe sportivii care ajung la ea. A precizat că terapiile sale sunt atât de puternice, încât o oră de terapie înlocuiește o săptămână de tratament cu orice altă metodă din lume.

”Dacă se spune că trebuie să se odihnească o lună, îi voi rezolva problema în patru ore. Tratez toate traumatismele de țesut muscular la un fotbalist profesionist, rupturi parțiale, rupturi, distensii, hematoame, țesut cicatricial vechi și nou în mușchi.

Citește și: Gigi Becali a fixat un nou preț pentru Florinel Coman. Cât valorează ”perla” FCSB-ului

Am cercetat cum se poate regenera musculatura în cel mai scurt timp, fără a folosi medicamente artificiale și metode agresive. Metoda de tratament pe care o folosesc este regenerarea musculaturii rănite cu un masaj manual special cu rolă, cu utilizarea de substanțe active în câmpul electromagnetic, care este creat prin trecerea curenților de înaltă frecvență prin țesutul deteriorat”, a spus Marijana Kovacevic, pentru publicația Sportal.rs.

Aceasta a mai precizat că după terapie, rezultatele testului doping sunt negative pentru prezența substanțelor interzise în sânge și urină.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele