29 aug. 2023 | 14:56

Ce șanse are John Wick 5 să devină realitate. Viitorul francizei, din perspectiva regizorului

ACTUALITATE
Ce șanse are John Wick 5 să devină realitate. Viitorul francizei, din perspectiva regizorului

Regizorul John Wick: Chapter 4, Chad Stahelski, a vorbit despre revenirea lui Keanu Reeves într-un eventual John Wick 5, dând detalii, de asemenea, despre viitorul francizei.

După trei reprize de succes, Reeves s-a întors în rolul asasinului inteligent pentru un al patrulea film plin de acțiune, care a ajuns să fie cel mai de succes dintre toate.

La data lansării filmului, la începutul acestui an, nu a fost clar dacă a cincea partea va exista, totuși.

Într-un interviu recent acordat lui Josh Horowitz, pentru podcastul Happy Sad Confused, Stahelski a explicat care este poziția lui Keanu Reeves, în ceea ce privește eventuala revenire.

Keanu Reeves ar putea să fie de acord să joace în John Wick 5

Subliniind cât de norocos se simte că poate realiza proiectele care îi plac, în special filmele cu John Wick, Stahelski confirmă că el și Reeves așteaptă ideea potrivită cu privire la un al cincilea film.

„Da, Keanu și cu mine am vorbit. Keanu, dacă l-ai întreba chiar acum dacă ar face John Wick 5, ar zice că da. Dar apoi s-ar uita la mine și ar spune: Ei bine, n-am nicio idee. Asta-i tot, crede-mă”, a declarat acesta, sugerând că dorință pentru a continua există, dar nu și o idee, în acest sens.

John Wick: Chapter 4 nu a fost neaparat un succes în rândul criticilor, dar a ajuns să câștige 432,2 milioane de dolari la nivel mondial, un record pentru franciză.

Din perspectiva povestirii, este destul de puțin clar dacă un alt film ar putea fi o mișcare inteligentă. John Wick: Capitolul 4 oferă personajului lui Reeves un final destul de concludent și satisfăcător, acesta găsindu-și, în final, pacea, într-o oarecare măsură.

Chiar dacă scenele finale ale filmului prezintă moartea cu o oarecare ambiguitate, lăsând ușa deschisă pentru întoarcerea sa, povestea lui John Wick s-a încheiat ca o bubuitură nu neaparat ca un scâncet, iar acest lucru ar putea fi distrus de o eventuală continuare.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele