24 oct. 2023 | 11:12

Black Friday 2023 – Magazinele care îți pregătesc oferte de nerefuzat, anul acesta

ACTUALITATE
Black Friday 2023 - Magazinele care îți pregătesc oferte de nerefuzat, anul acesta

Cel mai cunoscut și iubit eveniment de shopping al anului, din întreaga lume, Black Friday 2023, urmează să-și dea startul în curând.

Conform a ceea ce se preconizează, promoțiile se anunță a fi substanțiale, cu și mai multe investiții din partea comercianților online și cu o ofertă extinsă de reduceri pentru clienții mai noi sau mai vechi.

Vezi și: Black Friday 2023 România: De ce trebuie să pui produsele în coșul de cumpărături cu o lună înainte

Black Friday 2023 – când are loc marele eveniment

Pe măsură ce retailerii au început deja să-și dezvăluie planurile pentru Black Friday 2023, ne-am gândit să-ți dăm niște vești bune, în cazul în care vrei să-ți cumperi produse la prețuri „de nimic”, în această toamnă.

În teorie, startul evenimentului trebuia să fie dat în ultima zi de vineri din luna noiembrie, însă în România, Black Friday a fost considerabil decalat, iar acest lucru nu se întâmplă pentru prima dată anul acesta. Cumva, dacă vrei, avem o tradiție în a decala.

Acum, majoritatea comercianților aleg să organizeze campania în aceeași zi cu eMAG, momentul în care se atinge apogeul.

În 2023, data de referință este ziua de 10 noiembrie, conform confirmării oficiale venite din partea eMAG, cel mai amre magazin online din țara noastră. Totuși, și alte magazine vor începe să-și fidelizeze clienții cu prețuri bune.

Orange, spre exemplu, a anunțat deja propria campanie care va acoperi o perioadă cuprinsă în perioada 1 și 30 noiembrie.

Întorcându-ne la eMAG, gigantul a confirmat că Black Friday va avea loc pe data de 10 noiembrie, iar campanie care se va desfășura pe parcursul unei singure zile, începând de dimineață, în jurul orelor 7-8, și continuând până seara, până la ultima oră a zilei.

Mai mult decât atât, abonații eMAG Genius vor beneficia de avantaje suplimentare, iar TAZZ promite că va avea vouchere de 100 de lei la doar 20 de lei, dacă apelezi la serviciile acestuia în perioada stabilită.

Vezi și: Black Friday 2023 – când e sărbătoarea reducerilor la eMag, Altex, Flanco și Fashion Days

Ce îți pregătesc marile magazine din România

Orange este unul dintre operatorii care va participa la Black Friday 2023 și a anunțat deja organizarea campaniei din acest an în perioada 1 – 30 noiembrie.

De asemenea, a lansat un concurs în care poți participa printr-o simplă înscriere cu adresa ta de e-mail, având ocazia de a câștiga un voucher în valoare de 50 de euro, pe care îl vei putea folosi pentru achiziții ulterioare în magazinul online.

Momentan, Altex, evoMAG, Flanco nu au anunțat când vor începe promoțiile pentru Black Friday 2023, însă toate magazinele au deja alte rânduri de reduceri în plan.

Vezi și: Black Friday la eMag 2022 – reducerile la băuturi alcoolice care dispar imediat

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele