23 oct. 2023 | 09:20

Black Friday 2023 – când e sărbătoarea reducerilor la eMag, Altex, Flanco și Fashion Days

ACTUALITATE
Black Friday 2023 - când e sărbătoarea reducerilor la eMag, Altex, Flanco și Fashion Days

Toată lumea așteaptă perioada celor mai mari reduceri din an. Iată tot ce trebuie să știi despre Black Friday 2023 în România, ca să prinzi cele mai bune oferte la produsele care te interesează.

Black Friday 2023 – ce trebuie să știi

Astfel, Black Friday 2023 România se organizează în data de 10 noiembrie 2023, potrivit site-ului oficial. Conform tradiției americane, Black Friday 2023 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 24 noiembrie 2023. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2023.

Vezi și Când e Black Friday 2023. Ziua în care sunt cele mai mari reduceri la eMAG, Flanco și alte magazine

Vezi și Black Friday la eMag 2022 – reducerile la băuturi alcoolice care dispar imediat

Black Friday 2023, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită diversității magazinelor participante.

Black Friday 2023 îndeamna tot mai multe branduri străine și românești de renume, să ofere reduceri substanțiale fanilor și nu numai. Anul acesta s-a pregătit o listă cu importantele branduri cu reduceri de Black Friday România 2023.

Mai mult, dacă te abonezi la newsletter BLACKFRIDAY.ro, poți câștiga un voucher în valoare de 1.000 lei. În plus, afli primul: când încep reducerile Black Friday magazinele din România, ofertele exclusive ale magazinelor participante la eveniment, ofertele de top înainte de a fi anuțate oficial. Abonează-te până pe 26 noiembrie 2023 și intră automat în tragerea la sorți!

Black Friday 2023 la eMag

Ei bine, toată lumea așteaptă Black Friday 2023 la eMag. Așadar, informaţia momentului e că eMAG va organiza cel mai mare eveniment cu reduceri din an pe 10 noiembrie 2023. E vorba despre o singură zi de vineri dedicată acestui eveniment. eMAG a creat deja o pagină dedicată lui Black Friday 2023.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale. De asemenea, Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace. Dacă vrei să te conectezi la ofertele de Black Friday, asigura-te că ești abonat la newsletterul eMAG și vei fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă din cel mai așteptat eveniment de cumpărături.

Black Friday 2023 la Altex – reduceri incredibile de până la 70%

Altex îți oferă, ca în fiecare an, o gamă diversificată de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia cum ar fi: TV led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, încorporabile, jocuri, IT. Comandă online și beneficiază de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor tale. Dacă găsești în altă parte mai ieftin, primești de două ori diferența.

Black Friday 2023 la Fashion Days – în pas cu moda, la prețuri mici

Black Friday la Fashion Days a avut loc pe 7 noiembrie anul trecut,și este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și promoții Black Friday, pregătite special pentru această zi. Și în acest an ne așteptăm ca evenimentul să aibă loc pentru acest magazin tot în jurul aceleiași date, dar vom urmări îndeaproape pentru a fi siguri și a nu rata nicio ofertă.

Vezi și Ofertele eMag la articole de fashion pentru femei, de Black Friday 2022

Ce ți se pregătește? Oferta Black Friday România la Fashion Days cuprinde opțiuni nelimitate de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, de la branduri de top precum Nike, GAP, Puma, UGG, Guess, Pepe Jeans London, BOSS, Esprit, adidas, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn., Diesel, Liu Jo, Love Moschino, Karl Lagerfeld, Under Armour, Fossil, UGG, Trendyol, Jack & Jones, NA-KD, Levi’s, Ted Baker, Ganț, Geox, Furla, EA7, Michael Kors, Emporio Armani, Timberland, Trespass, Geographical Norway și multe altele.

Black Friday 2023 la Flanco

Produsele cu reduceri în perioada promoțiilor sunt de la cele mai tari și cunoscute branduri, de la Arctic, Apple, Acer, Asus, Bosch, Beko, Braun, Canon, Dell, DeLonghi, Electrolux, Epson, GoPro, HP, Huawei, JBL, Krups, Lenovo, LexGo, LG, Motorola, Nespresso, Oppo, Oral-B, Philips, PlayStation, Rowenta, Samsung, Sony, Tefal până la Xiaomi.

Vezi și Black Friday la eMag 2022 – reducerile la smartwatch-uri care dispar imediat

Anul acesta, la Flanco, există cel puțin un produs pentru fiecare gust! Printre produsele care se regăsesc la reducere, in oferta Flanco Black Friday, se numără televizoare, telefoane, laptopuri, căști și boxe portabile, smartwatch-uri, espressoare și electrocasnice pentru bucătărie, mașini de spălat rufe, frigidere, produse de îngrijire personală.

La Flanco, cel mai mare eveniment cu reduceri din an durează mai mult decât în mod obișnuit, iar reducerile se vor succeda într-un ritm amețitor timp de mai multe săptămâni. În plus, stocurile de anul acesta sunt generoase, gama extrem de variată pentru toate categoriile, plus multe produse recent lansate. Foarte multe produse. Cum îți sună un milion de produse din care să alegi?

Așa că, pregătește-te, pune-ți în coșul de cumpărături virtual produsele pe care le dorești de la fiecare retailer și așteaptă cuminte cele mai mari reduceri din an de Black Friday 2023. Sunt peste 148 de magazine participante la acest eveniment, anul acesta, deci sigur ai ce să îți cumperi la un preț mai mic decât de obicei.