28 iun. 2023 | 13:55

Apple învață de la pirați și publică un episod întreg din Silo online: unde îl poți vedea gratuit

ACTUALITATE
Apple învață de la pirați și publică un episod întreg din Silo online: unde îl poți vedea gratuit

Se pare că Apple împrumută o tactică de marketing de la pirații de pe Twitter, fiind, de această dată, cu un pas înainte lor, dar și a tuturor.

Compania a făcut mișcarea neobișnuită recent când a încărcat întregul prim episod al serialului Silo pe platforma de socializare amintită anterior, permițând oricui are, sau nu, un cont pe Twitter să-l vizioneze gratuit.

Dacă încă nu te-ai apucat de acest serial, poate că ar merita efortul, de vreme ce recenziile sunt unele destul de bune. În plus, dacă nici așa nu te lași convins, poți vedea primul episod publicat de Apple pe Twitter, pentru a te hotărî dacă producția este, sau nu, pentru tine.

Despre ce este vorba în Silo

Silo se bazează pe romanul științifico-fantastic Wool al autorului american Hugh Howey. Acțiunea are loc într-o versiune post-apocaliptică a Pământului, unde ceea ce rămâne din umanitate este limitat la Silo, un buncăr subteran cu 144 de etaje care servește unei comunități subterane autosuficiente.

Cetăţenilor li se spune că lumea din afara Silo este periculoasă, dar apar întrebări despre ceea ce se află cu adevărat dincolo, oamenii începând să fie neîncrezători în ceea ce li se zice.

Fără niciun dubiu, aceasta este o premisă inteligentă care îi permite showrunnerului Graham Yost să exploreze temele cărții despre adevăr vs. ficțiune și informație, ca sursă de putere.

Vestea bună este că Apple a reînnoit serialul pentru un al doilea sezon.

Rebecca Ferguson (pe care o știi deja din Dune) joacă rolul lui Juliette Nichols, o ingineră care descoperă o rețea de secrete după ce iubitul ei, George (interpretat de actorul Ferdinand Kingsley), este ucis.

Din distribuția acestui serial mai fac parte, de asemenea, Rashida Jones, David Oyelowo, Common, Tim Robbins și Harriet Walter, printre mulți alții.

Toate episoadele apărute până acum sunt disponibile pe Apple TV+. Finalul sezonului, intitulat „Out”, va avea marea premieră vinerea aceasta.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele