22 iun. 2023 | 15:47

Aplicațiile bancare pe care le găsim în AppGallery: experiența de utilizare a YOU BRD, George Romania sau Revolut

ACTUALITATE
Aplicațiile bancare pe care le găsim în AppGallery: experiența de utilizare a YOU BRD, George Romania sau Revolut

AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creștere majoră care a plasat-o pe locul trei în top platforme de aplicații la nivel global. AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume.

Aplicațiile bancare disponibile în AppGallery sunt: YOU BRD, George Romania (BCR), Mobile Banking (Unicredit), Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank Mobile Banking, Garanti BBVA Romania.

Aceste aplicații bancare pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei. În funcție de banca la care ești client, poți descărca aplicația de care ai nevoie și o poți folosi fără probleme pe telefonul tău Huawei. Prin intermediul acestora, poți face plăți și transferuri bancare, poți vedea oricând soldul disponibil, lista de tranzacții, cardurile active, conturile deschise la respectiva bancă (conturi curente, conturi de economii), poți vedea statusul creditului deschis la respectiva bancă, data următoarei rate și valoarea ratei. De asemenea, aplicațiile bancare vin și cu diverse oferte, cum ar fi campanii de cashback, dobânzi preferențiale la credite, posibilitatea de a achiziționa un card de cumpărături, de a face o descoperire de cont (overdraft) și multe altele.

Aplicații bancare din AppGallery

YOU BRD – aplicație BRD

Cu această aplicație, ai acces pe bază de amprentă sau recunoaștere facială, poți face transferuri către beneficiari din țară, transferuri între conturile proprii și poți accesa istoricul tranzacțiilor. În plus, pot fi deschise direct din aplicație: conturi curente, conturi de economii, se pot închide și deschide depozite.

George Romania – aplicație BCR

Cu această aplicație, poți face transfer ușor și rapid de bani, plăți facturi, poți efectua schimburi valutare și ai posibilitatea de a personaliza conturile și produsele bancare din aplicație. De asemenea, cu Autosuggest poți transfera bani mai rapid către contactele tale din aplicație, începând să tastezi numele persoanei, iar aplicația îți sugerează rapid IBAN-ul persoanei respective. Mai mult, ai posibilitatea de rambursare anticipată pentru credite direct din aplicație.

Mobile Banking – aplicație Unicredit

Poți solicita, prin această aplicație, un card de debit virtual din meniul “Oferte”, ai programul de beneficii ShopSmart care te ajută să primești bani înapoi pentru cumpărăturile tale de la magazinele partenere și ai actualizare date personale direct din aplicație, fără drum la bancă. De asemenea, ai posibilitatea activării unui mandat Debitare Directă pentru plăți rapide automate lunar. În plus, poți face retrageri de numerar de la bancomat fără cardul fizic, cu ajutorul aplicației.

Raiffeisen Smart Mobile – aplicație Raiffeisen Bank

Aplicația are o interfață intuitivă, poți face plăți ușoare prin formular unic de plată, poți căuta o plată din trecut pentru a face o nouă plată, poți bloca un card cu un singur touch, poți deschide online un cont curent, cont de economii sau depozit și, desigur, poți vedea rețeaua de bancomate și agenții din zona în care te afli.

CEC Bank Mobile Banking – aplicație CEC Bank

Cu aplicația CEC Bank poți face plăți instant, poți să trimiți și să ceri bani doar cu numărul de telefon, în loc de IBAN, poți aduce conturile de la alte bănci la un loc și poți realiza plăți. De asemenea, îți poți transfera banii instantaneu de pe cardul de la alta bancă, poți vizualiza conturi, carduri, economii, credite și poți face schimburi valutare la preț preferențial.

Garanti BBVA Romania – aplicație Garanti Bank

Poți verifica online conturile, poți plăti datoriile pentru Bonus card, poți plăti facturile pentru utilități, poți reîncărca o cartelă telefonică, poți face schimburi valutare, poți găsi agențiile și bancomatele din zona în care te afli.

De asemenea, aplicațiile financiare disponibile în AppGallery sunt: Revolut și Pago. Aceste aplicații financiare te ajută să faci plăți, să achiți facturi, poți face transferuri bancare sau transferuri către alte persoane.

Cu Revolut poți face plăți și transferuri ușor către persoane care au la rândul lor Revolut, în peste 30 de țări, poți schimba bani în peste 30 de monede, fără comisioane, de luni până vineri, poți seta limite de cheltuieli pentru cardurile tale și le poți bloca rapid la nevoie. De asemenea, cu Revolut ai instrumente inteligente de bugetare și analiză.

Cu Pago gestionezi toate facturile lunare dintr-un singur cont, poți gestiona mai multe locuri de consum, poți sincroniza conturile de la mai mulți furnizori și apoi poți plăti suma totală cu un singur tap. Ai acces la plăți securizate cu un PIN de 6 cifre sau amprentă, poți cumpăra RCA-ul, poți reîncărca creditul pe cartela SIM sau poți cumpăra o asigurare de călătorie.

Ca referință, numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Peste 223.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global.

Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.

În ceea ce privește siguranța, toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.