19 oct. 2023 | 13:18

Anamaria Prodan, reacție dură despre scandalul de amploare din Italia: ”Am fost acuzată că sunt în mafia pariurilor”

SPORT
Anamaria Prodan, reacție dură despre scandalul de amploare din Italia: ”Am fost acuzată că sunt în mafia pariurilor”

Anamaria Prodan a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia, unde mai mulți jucători importanți au fost prinși că au pariat. În cadrul anchetei, a fost menționat și numele internaționalului român Radu Drăgușin. Și impresara a fost acuzată că face parte din mafia pariurilor.

Anamaria Prodan cere pedepse dure pentru jucătorii care au pariat

Nicolo Fagioli, mijlocașul lui Juventus Torino, este primul jucător al cărui nume a fost menţionat în scandalul pariurile ilegale în care mai sunt anchetaţi Sandro Tonali (Newcastle United) şi Nicolo Zaniolo (Aston Villa).

Întrebată despre scandalul de amploare din Italia, Anamaria Prodan a avut o reacție dură și a spus că jucătorii implicați ar trebui excluși din viața sportivă.

Numele internaționalului român Radu Drăgușin a fost menționat în scandalul pariurilor, după ce Nicolo Fagioli, de la Juventus, care a fost coechipier cu fundașul nostru la echipa Primavera a ”Bătrânei Doamne” a spus că a împrumutat bani de la acesta.

Anamaria Prodan, reacție dură despre scandalul de amploare din Italia: ”Am fost acuzată că sunt în mafia pariurilor”

Anamaria Prodan este agent de jucători.

 

Din punctul meu de vedere nu contează cine a fost prins sau cum. Trebuie excluşi din viaţa sportivă. Nu ai voie să faci aşa ceva. Nu ai voie să distrugi competiţia, nu ai voie să distrugi visul coechipierilor tăi. Nu există pentru mine aşa ceva.

Există mafie la nivel mondial. Din această cauză, fobalul este distrus. Nu există pe pământ ca un sportiv să joace la pariuri. Peste tot pe unde au fost prinși, au fost pedepsiți. Nu a contat numele”, a spus Anamaria Prodan,  la Gala Excelenței.

”Am spus să facem test la detectorul de minciuni”

Anamaria Prodan și-a amintit de faptul că și ea a fost acuzată că este implicată în mafia pariurilor. În urmă cu un deceniu, s-a spus despre Laurențiu Reghecampf, fostul soț al impresqarei, că juca la pariuri.

Atunci, un interlop sârb a mărturisit, pentru un ziarist de investigaţii maghiar, că „Reghe” a primit la începutul anilor 2000, 10.000 de euro în mărci pentru a „trânti” un meci cu Hertha Berlin, care s-a terminat 3-2 pentru Cottbus, deşi Enegie trebuia să piardă sau să facă egal.

Citește și: Reacția mamei lui Radu Drăgușin după ce numele lui a apărut în ancheta despre pariurile din Italia. Ce a spus aceasta

Eu de-a lungul anilor am fost acuzată că fac parte din mafia pariurilor, cred că sunt singurul om din România care am spus să facem test la detectorul de minciuni.

Îmi pare rău că Drăgușin este în situația asta, pentru că este speranța fotbalului românesc. Nici nu vreau să mă gândesc. Când ești implicat, e foarte greu.”, a adăugat Anamaria Prodan.

Radu Drăgușin, despre scandalul pariurilor din Italia

Radu Drăgușin a vorbit cu impresarul său, Florin Manea, despre cazul Nico Fagioli și a precizat că nu a știut că banii pe care i-a cerut împrumutut colegul său erau pentru pariuri. Mijlocașul italiam îi spusese că voia să-și cumpere un ceas.

În plus, fundașul român s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că numele său apare în acest scandal, mai ales că el nu a pariat niciodată.

El încearcă să se mențină curat. Asta a deranjat cel mai tare. Mi-a zis uite, vreau să ajut pe cineva și mi se leagă numele de ceva care nu e normal, nu e nimic din ceea ce eu reprezint. I-am spus asta e, să îți fie învățare de minte pentru altă dată.

Citește și: Jucător la Juventus, suspendat pentru pariuri. Dezvăluiri uluitoare despre dependența sa și amenințări: ”Am încetat să dorm noaptea. Datoria mă obseda”

Din ce am înțeles eu de prin Italia are vreo două sau trei milioane de euro datorii. Mi-a zis să vă dau declarație din partea lui că nu a jucat niciodată în viața lui la pariuri. Și-a ajutat un coleg, atâta tot”, a fost reacția lui Radu Drăgușin transmisă prin impresarul său, potrivit ProSport.

Nicolo Fagioli a primit o suspendare de şapte luni după ce a recunoscut că a pariat pe meciuri de fotbal și o amendă de 12.500 de euro. De asemene, va trebui să participe, timp de cinci luni, la şedinţe de tratament pentru a lupta cu dependenţa sa de jocurile de noroc.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele