Actualizări noi de la WhatsApp: utilizatorii trebuie să știe despre noutăți

Actualizări noi de la WhatsApp: utilizatorii trebuie să știe despre noutăți

WhatsApp pentru Android va primi în curând două funcții noi care vor face utilizarea aplicației mai convenabilă.

Prima caracteristică este opțiunea de a bloca un contact direct din fereastra pop-up de notificare a mesajului, iar a doua caracteristică oferă file separate pentru a face fotografii și a înregistra videoclipuri din cadrul aplicației.

În prezent, dacă vrei să blochezi un contact pe WhatsApp, trebuie să intri în aplicație, să selectezi chatul, să apeși pe informațiile de contact, apoi să selectezi opțiunea de blocare a contactului.

Noi funcții de la WhatsApp

Unii utilizatori ar putea considera că procesul este prea lung, motiv pentru care WhatsApp lucrează la oferirea unei opțiuni de blocare a unui contact direct din notificarea pop-up a unui mesaj nedorit. Acest lucru va facilita blocarea unui contact. Cu toate acestea, această opțiune va apărea numai pentru contactele care nu sunt salvate pe dispozitivul tău, astfel încât să nu îți blochezi accidental contactele.

De asemenea, dacă vrei să înregistrezi un videoclip în WhatsApp, în prezent trebuie să apeși și să ții apăsat butonul declanșator al camerei. Poate fi destul de greoi dacă vrei să înregistrezi un videoclip lung. Ei bine, WhatsApp testează acum o nouă funcție care oferă diferite file pentru a face fotografii și a înregistra videoclipuri. Deci, dacă vrei să înregistrezi un videoclip, tot ce trebuie să faci este să selectezi modul video în vizor și să apeși butonul de înregistrare doar o dată.

Opțiunea de a bloca contactele din fereastra pop-up de notificare a mesajelor a fost găsită în WhatsApp Beta v2.23.2.5, care este în prezent în faza de dezvoltare. Noile moduri ale camerei, pe de altă parte, au fost depistate în WhatsApp Beta v2.22.24.21, iar această caracteristică este în prezent în faza de testare. Astfel, ambele funcții urmează să fie lansate în versiunea stabilă a aplicației în următoarele două luni.