27 feb. 2023 | 18:28

A câștigat o avere la Loterie, dar nu vrea să ridice premiul. „Suntem disperați să găsim acest deținător misterios al biletului”

CHESTII
A câștigat o avere la Loterie, dar nu vrea să ridice premiul. „Suntem disperați să găsim acest deținător misterios al biletului”

Loteria Națională încearcă cu disperare să găsească câștigătorul lipsă de 1 milion de lire sterline de la EuroMillions, în timp ce șansa pariorilor de a revendica premiul se apropie de sfârșit.

Locuitorii din Weston și din împrejurimile din North Somerset, Mare Britanie, unde se crede că a fost cumpărat biletul câștigător, au fost rugați să se prezinte pentru a revendica suma uriașă.

Suma este pusă la bătaie în urma extragerii speciale EuroMillions Millionaire Maker din 3 februarie, în cadrul căreia 100 de persoane au devenit milionari.

Cu toate acestea, un câștigător încă nu și-a revendicat banii.

Dacă premiul nu va fi revendicat până duminică (5 martie), atunci câștigătorul nu va mai putea să primească banii câștigați.

Jucătorul are la dispoziție 30 de zile pentru a revendica premiul, dar acest termen se apropie cu pași repezi.

Șefii Loteriei Naționale spun că biletul a fost cumpărat în North Somerset cu codul: XFHF 13164.

Acest lucru înseamnă că norocosul câștigător s-ar putea afla în Weston și în zona înconjurătoare.

„Suntem disperați să găsim acest deținător misterios al biletului”

Andy Carter, consilier principal pentru câștigători la Loteria Națională, a cerut tuturor celor care cred că au câștigat să se prezinte, chiar dacă nu au biletul.

El a spus: „Suntem disperați să găsim acest deținător misterios al biletului și să îl unim cu câștigurile sale, acest premiu uimitor ar putea face cu adevărat o diferență masivă în viața cuiva.

Este important de reținut că, dacă are biletul câștigător în posesie, posesorul biletului are timp până la 2 august 2023 pentru a face reclamația.

„Am început deja să îi sprijinim pe cei 30 de posesori de bilete care și-au revendicat premiile de la extragerea specială EuroMillions și sperăm că acest posesor norocos care și-a cumpărat biletul în North Somerset se va prezenta acum, astfel încât să poată începe să se bucure de câștigul lor uimitor.”

Camelot, care administrează Loteria Națională, a declarat că poate plăti premiile dacă biletul este pierdut, distrus sau furat.

Cu toate acestea, pariorul trebuie să depună o cerere în scris în termen de 30 de zile de la extragerea respectivă.

Dacă sunt furnizate dovezi suficiente, atunci Camelot va lua în considerare cererea.

Unul dintre cei mai ghinioniști jucători de la Euromillions nu și-a pierdut biletele, ci cardul lor a fost refuzat, împiedicându-i să pună numerele câștigătoare.

Rachel Kennedy, în vârstă de 19 ani, și Liam McCrohan, în vârstă de 21 de ani, au avut „inima frântă” în martie 2021, după ce au susținut că au ratat un jackpot de 182 de milioane de lire sterline la EuroMillions.

Cuplul, care a jucat aceleași numere timp de cinci săptămâni, a fost devastat când nu a observat că nu avea fonduri suficiente în cont, astfel încât plata automată stabilită i-a împiedicat în mod nefericit să câștige.