22 mart. 2023 | 22:33

A câștigat la Loto o avere și a băgat divorț după 20 de ani. Acum este căsătorită, dar poliția este pe urmele ei

CHESTII
A câștigat la Loto o avere și a băgat divorț după 20 de ani. Acum este căsătorită, dar poliția este pe urmele ei

Un bărbat spune că a rămas devastat când soția sa l-a părăsit la telefon pentru a se căsători imediat cu un alt bărbat – după ce a câștigat la loto.

Narin, în vârstă de 47 de ani, a dat-o în judecată pe fosta sa soție de 20 de ani, Chaweewan, în vârstă de 43 de ani, pentru a obține jumătate din premiul cel mare, în valoare de aproximativ 300.000 de dolari, după ce a fost luat prin surprindere de această mișcare.

Narin a declarat pentru presa locală Thaiger: „Am fost șocat și nu am știut ce să fac. Sunt dezamăgit. Nu mă așteptam ca soția mea de 20 de ani să-mi facă acest lucru”.

Chaweewan contestă versiunea fostului ei soț și, deși recunoaște că cei doi din Isan, Thailanda, s-au despărțit printr-un apel telefonic, ea susține că s-au despărțit cu mai mulți ani în urmă.

Narin nu este însă de acord – tatăl, care lucra în Coreea de Sud la momentul presupusei despărțiri pentru a plăti o datorie de familie, a declarat că fosta sa parteneră l-a părăsit din senin pe 25 februarie fără nicio explicație și a încercat să îi ascundă câștigul la loterie înainte ca fiicele lor să dezvăluie vestea.

„Vreau să cer dreptate și banii pe care îi merit”

El s-a întors acasă pe 3 martie și a plănuit să o confrunte pe fosta sa soție, dar a descoperit că Chaweewan nu numai că trecuse mai departe, dar se și căsătorise cu altcineva după ce câștigase premiul cel mare de 300.000 de dolari cu câteva zile înainte.

„Îmi mai rămăseseră doar 1.60 euro în contul bancar pentru că îi dădeam bani în fiecare lună”, a continuat Narin.

Narin a recunoscut că cei doi nu s-au căsătorit niciodată în mod oficial și, prin urmare, nu are un certificat de căsătorie care să dovedească faptul că cei doi au fost împreună timp de două decenii.

Dar avocatul său consideră că are totuși dreptul la jumătate din câștigurile soției sale și spune că membrii familiei vor putea confirma relația lor de lungă durată.

Chaweewan insistă că vecinii ei îi vor susține afirmația că ea și Narin s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani și a depus o plângere pentru defăimare împotriva fostului ei soț, scriu cei de la Dailystar.

Ea a negat, de asemenea, că i-a ascuns câștigul la loterie.

Cazul este, de asemenea, investigat de polițiști și departamentele aferente.