Vești bune pentru fanii Total War Medieval 2: când urmează să apară pe iOS și Android

Vești bune pentru fanii Total War Medieval 2: când urmează să apară pe iOS și Android

Construiește un mare imperiu pe un ecran mic.

Seria Total War a fost mult timp un pilon al genului de grand strategy, prin care poți să creezi o istorie alternativă a lumii. Echipa de la Feral Interactive și-a făcut un nume cu numeroase porturi pentru sistemele mobile, iar următorul este Total War: Medieval 2, dezvoltat de Creative Assembly și publicat de Sega.

Originalul Total War: Medieval 2 a fost lansat pentru PC în anul 2006,  permitea jucătorilor să controleze una dintre cele 17 facțiuni dintr-o campanie pentru a construi un imperiu din Evul Mediu. Ca și în cazul altor intrări din seria de lungă durată Total War a Creative Assembly, va trebui să folosești o combinație de putere militară, subterfugiu și diplomație pentru a vă duce facțiunea dintr-un regat în curs de dezvoltare la un jucător puternic pe scena mondială.

O legendă pentru fanii genului

Dar, în timp ce Medieval 2 este, fără îndoială, un joc vechi în acest moment, combinația sa de bătălii în timp real și la scară largă, împreună cu elementele de strategie convingătoare pe o hartă globală îl fac și astăzi unul dintre cele mai iubite jocuri din seria Total War lansată vreodată. Cred că pot să-l consider unul dintre cele mai detaliate și captivante jocuri de strategie pe care le-am jucat vreodată.

Tranziția Total War: Medieval 2 la dispozitivele mobile este gestionată de Feral Interactive, iar editorul Sega promite un „joc complet fără compromisuri”, care urmează să încorporeze sisteme de control tactile personalizate pe care le-am văzut și la debutat celuilalt joc disponibil pe dispozitive, Rome: Total War. „Aceste îmbunătățiri facilitează și mai mult jucătorii să stăpânească tactici și comandă, în timp ce manevrează mii de unități de pe ecran în încercarea lor de a cuceri câmpul de luptă mobil”, spune Sega.

Total War: Medieval 2 urmează să fie lansat pe iOS și Android pe 7 aprilie.

Citește și:
Etichete: