21 ian. 2022 | 12:16

Vestea zilei pentru românii cu acest tip de smartphone: toți își vor vinde iPhone-urile

ACTUALITATE
Vestea zilei pentru românii cu acest tip de smartphone: toți își vor vinde iPhone-urile

Românii posesori de smartphone-uri Huawei încep anul cu o veste cât se poate de bună, ce va stârni chiar și invidia celor ce au iPhone. Este vorba despre faptul că acum e mai simplu ca niciodată să faci plăți digitale, cu ajutorul dispozitivului tău.

Huawei Consumer Business Group tocmai a anunțat a completat dezvoltarea ecosistemului de aplicații ale smartphone-urilor prin adăugarea aplicației financiare Curve Pay, care permite efectuarea plăților contactless prin NFC pe mai multe categorii de smartphone-uri. Vorbim despre HUAWEI P50 și alte dispozitive HMS, cum ar fi HUAWEI nova 9.

Utilizatorii se bucură de o flexibilitate totală

Conform anunțului reprezentanților companiei, utilizatorii beneficiază de flexibilitate, în sensul în care aplicația funcționează cu orice bancă sau furnizor de carduri.

Mai mult decât atât, beneficiul rămâne valabil, indiferent de locația utilizatorului și este disponibilă în CEE și țările nordice.

„Prin combinarea tuturor cardurilor lor de debit, credit și fidelitate în noua aplicație financiară Curve Pay, utilizatorii au acces imediat la plățile contactelss prin telefon. Aplicația va oferi și opțiuni de rambursare de la sute de branduri populare și va oferi o imagine completă a tuturor cheltuielilor, împreună cu informații utile disponibile chiar și în monede diferite. În plus, utilizatorii Huawei vor avea acces la un curs de schimb valutar corect, fără comisioane ascunse, călătorind astfel fără a avea vreo grijă legată de bani”, explică reprezentanții companiei.

Plățile cu telefonul sunt mai simple ca niciodată, mai spun oficialii Huawei, care au numai cuvinte le laudă la adresa funcționării acestei aplicații.

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada. „Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.