Vestea bună pentru utilizatorii de telefoane cu Android: aici găsești ofertele

Vestea bună pentru utilizatorii de telefoane cu Android: aici găsești ofertele

Utilizatorii de Android au toate motivele să se bucure: Google Play aduce câteva modificări care, în definitiv, ar putea să funcționeze pe sistemul „win-win” pentru toată lumea.

Anunțul zilei vine de la Google: Magazinul Play va suferi anumite schimbări, astfel că toți utilizatorii de telefoane pe Android vor avea acces la o rubrică nouă.

Reduceri pe Android, noul „trend” în materie de Google Play

Secțiunea dedicată reducerilor urmărește să vină cu avantaje pentru utilizatorii săi, astfel că, de acum încolo, orice posesor de device Android va putea accesa oferte în ceea ce privește jocurile sau chiar cărți electronice, printre multe-multe altele.

Ca să poți vedea aceste oferte, trebuie să apeși pe un buton special creat, care te va redirecționa spre toate ofertele disponibile în Magazinul Play, nișat pe ceea ce cauți, în acel moment. Așadar, vor exista categorii de tipul: shopping, travel, fitness, media sau chiar entertainment, în care vor fi stocate acele servicii sau produse, disponibile pentru Android, care beneficiază de reduceri mai mici sau mai mari.

Din nefericire, în momentul de față, această nouă opțiune este valabilă doar pentru utilizatorii din Statele Unite ale Americii, aflându-se, chiar dacă neoficial, în varianta sa de teste.

Cu toate astea, nu este exclus ca, în curând, toți posesorii de device-uri pe Android să poată să acceseze butonul care îi va duce spre reduceri.

Rămâne de văzut cum va impacta apariția noului buton viitorul Google Play și dacă vânzările vor crește, după implementare.

În mod evident, o astfel de schimbare va reuși să creeze anumite avantaje tuturor celor care vor să cumpere anumite servicii (dintre cele menționate mai sus) și nu vor să plătească prețul întreg, preferând să aștepte reducerile sezoniere.

Cu pași timizi, Google face demersuri pentru a egala gradul de funcționalitate al principalului său competitor, Apple, cel care a fost mereu cu câțiva pași înaintea sa.