Românii care locuiesc într-o rulotă și călătoresc peste tot în lume. Trăiesc cu numai 2.000 de lei pe luna și asta le ajunge
Pandemia ne-a mânat să ne schimbăm modul în care gândim și, mai ales, trăim. Ne-am reorientat, am evoluat și am recalculat: totul ca să putem face față mai cu ușurință provocărilor.
Este cazul și acestor români cărora, în perioada pandemiei, le-a venit una dintre cele mai bune idei: cum să îmbine utilul cu plăcutul și să-și transforme viața într-o vacanță continuă.
Cum poți să fii fericit cu puțin
Conform unei știri publicate de Știrile PRO TV, Dana și Claudiu Pintilie au ales să-și înceapă noua călătorie a vieții în pandemie, când totul părea că s-a schimbat pentru toată lumea, pentru vecie.
Cei doi trăiesc cu bani puțini și le ajunge atât cât au pentru că știu să se mulțumească cu micile bucurii ale vieții.
Giovani este un fost magazin mobil, transformat ulterior în mijloc de locomoție, dar și în casă pentru cei doi care au ales să se îndepărteze de modul clasic de a „exista”.
Cu venituri obținute din munca la distanță sau chiar din economiile pe care le au, Dana și Claudiu pun preț pe călătorie și pe aventură, servind drept un model bun de urmat pentru mulți dintre noi.
„Ne face viața de zi cu zi mai ușoară, îl folosim foarte mult la cumpărături, la explorarea orașelor, a insulelor și în general în locurile unde e greu să ajungi cu un camper de 7 metri”, declarau, la vremea respectivă, Dana și Claudiu Pintilie, pentru sursa menționată anterior.
Au colindat zeci de țări, iar aventura lor încă nu s-a terminat, în mod evident, având în plan alte și alte călătorii.
„Ne-am temut este adevărat de iarnă, ne-am gândit că nu ne vom descurca, că va fi prea frig, că poate nu ne ajung bateriile din cauza soarelui mai puțin, dar în 95% din timp nu am avut probleme”, au mai spus ei.
Așa cum menționam anterior, această „modă” a apărut încă din pandemie, mulți oameni alegând să facă acest lucru, din necesitatea de a-și păstra sănătatea mintală. În mod absolut evident, trendul s-a continuat să facă asta, iar cel mai bun exemplu este chiar cel prezentat în clipul de mai jos.
Ei și-au povestit aventurile, de asemenea, și în cadrul unui vlog, pe YouTube.