Produsul care, dacă ar fi la Lidl și Kaufland, ar face furori. Toți clienții s-ar bate pe el, dar îl găsești online

Produsul care, dacă ar fi la Lidl și Kaufland, ar face furori. Toți clienții s-ar bate pe el, dar îl găsești online

Magazinele mari precum Lidl și Kaufland s-ar putea inspira și de la ceilalți retaileri care, oferă produse inedite la prețuri foarte mici.

Sunt anumite magazine care aleg anumite produse mai aparte să facă parte din oferta lor. Unul dintre aceste magazine este Bestmag, un magazin online care vinde produse pentru copii și nu numai. Acest retailer dispune și de produse mai aparte, produse cu care magazinele cunoscute de către români precum Lidl sau Kaufland ar face furori dacă le-ar avea pe rafturi.

Un exemplu în acest sens este un taburet pliant de tipul fagure care este confecționat din carton reciclabi. Acest obiect de mobilier poate fi utilizat ca taburet, noptieră, măsuță de cafea și nu numai. Având un aspecg ergonomic, taburetul este potrivit celor care nu beneficiază de mult spațiu în locuința lor.

Acesta are un design funcționa și totodată reprezintă un angajament eco-responsabil. Suprafața cartonului de tip fagure poate suține o greutate impresionantă de până la 300 de kilograme. Taburetul poate fi achiziționat la un preț redus AICI.

Produsul pe care nu îl găsești la Lidl sau Kaufland poate fi cumpărat la un preț redus

Tot din această categorie de produse face parte și o masă pliabilă din carton reciclabil de tip fagure. Aceasta măsoară 37 de cm inălțime și, la fel ca și taburetul menționat anterior, este un produs special destinat celor care se confruntă cu un spațiu mic în apartament. Masa poate fi achiziționată la un preț special AICI.

Acestea sunt doar două exemple din multitudinea de produse pe care le comercializează retailerul online Bestmag. Poți vizita magazinul pentru a găsi și produse din categoriile home&deco, jucării pentru copii și jucării pentru bebeluși, dar și jocuri educative.

Acest magazin poate fi cea mai bună opțiune pentru tine în momentul în care cauți produse pentru juniorul familiei sau poate te afli în situația în care trebuie să mergi la aniversarea unui copil și ești în pană de idei. Poți consulta întregul catalog Bestmag, AICI.

Citește și: