Povestea adevărată a celebrului Unabomber american, transformată în film: când vom putea vedea Ted K

Povestea adevărată a celebrului Unabomber american, transformată în film: când vom putea vedea Ted K

Super LTD a lansat un nou trailer pentru viitorul film thriller, bazat pe o poveste adevărată, „Ted K”, cu Sharlto Copley în rolul celebrului Unabomber.

Bazat pe o poveste adevărată și regizat de Tony Stone, filmul „Ted K” îl distribuie pe Copley în rolul lui Ted Kaczynski. În film îi vom mai putea vedea, de asemenea, pe  Drew Powell, Amber Rose Mason, Travis Bruyer, Megan Folsom, Andrew Senn și Keith Frizer. Povestea filmului se învârte în jurul celei reale a lui Ted Kaczynski, un bărbat care trăiește o viață liniștită în Lincoln, Montana. Mai mult, pelicula se concetrează pe activitatea acestuia, după ce alege să devenă Unabomber, criminalul în serie care a speriat America.

Trailer-ul oficial pentru „Ted K” a fost lansat

Trailer-ul pentru noul film bazat pe viața tumultoasă a lui Ted Kaczynski, „Ted K”, a fost lansat de Super LTD, punând în centrul atenției jocul actoricesc excepțional al lui Copley, în rolul celebrului Unabomber. Trailer-ul poate fi văzut mai jos.

Ce-i drept, au existat multe alte filme și seriale care și-au concentrat atenția pe Unabomber, cel mai recent fiind lansat de Netflix, în 2017. „Manhunt: Unabomber” a prezentat, în mod deosebit, perspectiva agenților FBI care îl caută pe acesta.

„Ted K” urmează altă cale și urmărește punctul de vedere al lui Kaczynski.

Așadar, devine evident că acest film s-ar putea să fie cel mai bun, din categoria sa, luându-l în calcul pe actorul ce interpretează rolul principal.

Cu filme precum „District 9” și „Elysium”, actorul sud-african, cel ce are statutul de colaborator frecvent cu regizorului Neil Blomkamp, a dovedit că este mai mult decât capabil să joace un asemenea rol.

Primele recenzii pentru film și trailerul prezentat mai sus promit exact asta, iar publicul va avea șansa de a-l vedea pe acesta executând un rol ca la carte.

„Ted K” va debuta atât în format digital, cât și în cinematografe, în data de 18 februarie.

Citește și: