Porsche și AOC au creat un monstru: ultimul monitor de care vei avea nevoie

Porsche și AOC au creat un monstru: ultimul monitor de care vei avea nevoie

Un design rafinat și o sumedenie de opțiuni.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M este rezultatul ultimei colaborări dintre cele două companii și poate fi, de fapt, cel mai bun monitor de gaming lansat în acest an. Indiferent dacă ești un creator de conținut sau un jucător, sunt sigur că vei fi de acord că există multe de care să fii entuziasmat aici.

O iluminare de fundal Mini LED alimentează panoul 4K de 31,5 inch utilizat de Porsche Design AOC AGON PRO PD32M. Această tehnologie oferă niveluri de performanță apropiate de OLED, oferind în același timp niveluri de luminozitate de obicei mai ridicate, așa cum este capabilă să obțină certificarea DisplayHDR 1400 de lider în clasă. Combinat cu cele 1.152 de zone de reglare a luminii, PD32M poate stabili noul punct de referință pentru monitoarele de jocuri HDR.

monitor spate

Cel mai elegant monitor

Vine cu toate celelalte specificații la care te-ai aștepta de la un afișaj de top, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz susținută de tehnologia Adaptive Sync și timp de răspuns de 1 ms GtG, ceea ce îl face o alegere evidentă pentru jucători. De asemenea, sunt bucuros să văd că PD32M include atât porturile DisplayPort 1.4, cât și HDMI 2.1, ceea ce înseamnă că este potrivit atât pentru PC-uri, cât și pentru consolele Xbox și PlayStation.

Acestea fiind spuse, s-ar potrivi bine și în arsenalul unui creator de conținut, deoarece este și cu acuratețea culorilor, acoperind 97% din spațiul de culoare DCI-P3. În plus, vei putea să te conectezi și să încarci laptopul atunci când te conectezi la PD32M prin portul USB-C capabil să transfere putere de până la 90 W.

Nici măcar nu am menționat designul PD32M în sine, care se inspiră din mașinile sport Porsche de astăzi. Dar pozele de mai sus cred ca vorbesc de la sine, astfel încât poți să observi ușor suportul turnat din aluminiu sablat al monitorului, suprafețele moi conice din spate și RGB-ul personalizabil.

Poți precomanda Porsche Design AOC Agon Pro PD32M pentru 1.799 USD.

Citește și: