Pokemon Scarlet & Violet: ce știm despre cel mai nou joc Nintendo

Pokemon Scarlet & Violet: ce știm despre cel mai nou joc Nintendo

Pokémon Scarlet și Violet, următoarele două jocuri din seria Pokémon, vor ajunge pe Nintendo Switch la sfârșitul acestui an, a anunțat The Pokémon Company în cadrul Pokémon Presents.

Dezvăluirea a venit chiar la sfârșitul fluxului live de 14 minute care a prezentat știri pentru o varietate de jocuri diferite, cum ar fi Pokémon Go. Adevărat, majoritatea oamenilor nu se așteptau la nimic mare de la fluxul live.

Introducerea trailerului a văzut un om din viața reală investigând ceva, ceea ce a făcut să pară că prezentarea se va încheia într-un trailer pentru ceva legat de Detectivul Pikachu.

În schimb, ceva care arăta ca un hibrid dintre Pokémon Legends: Arceus și Pokémon Sword and Shield din 2020 a început să apară. Erau spații mari cu aspect deschis și piețe luminoase ale orașuluii. De asemenea, Pokémonii par să fie mult mai receptivi, cu animații suplimentare atunci când apar în sălbăticie.

Nintendo se concentrează pe Pokemon

Iată cum descrie jocul site-ul web Scarlet and Violet:

”Diverse orașe se îmbină perfect în sălbăticia fără granițe. Vei putea vedea Pokemonii din această regiune pe cer, în mări, în păduri, pe străzi — peste tot! Vei putea experimenta adevărata bucurie a seriei Pokémon – luptând împotriva Pokemonului sălbatic pentru a-i prinde – acum într-un joc open-world de care se pot bucura jucătorii de orice vârstă.”

Noua regiune a lui Scarlet și Violet, între timp, pare a fi mediteraneană. Teaserul a arătat plaje de coastă și ceea ce pare o arhitectură cu influență spaniolă.

Fanii au speculat anterior că Gen 9 ar putea avea sediul în Italia sau într-o parte a Franței, pe baza posibilelor indicii din Pokémon Brilliant Diamond și Shining Pearl.

Mulți se așteptau anterior să fie anunțat un nou DLC pentru Arceus, chiar dacă a trecut doar aproximativ o lună de la lansare. Când Sword and Shield au fost lansat, Compania Pokémon și-a luat concediu pentru anul următor și le-a oferit fanilor două expansiuni.

Planul de anul acesta este mult mai ambițios. Jucătorii vor avea efectiv remake-urile Pokémon BDSP, primul spin-off al seriei în lume deschisă și un set complet nou de jocuri Pokémon principale într-un singur an.

Etichete: