09 nov. 2022 | 12:50

Ofertele de la eMag de azi parcă au furat startul la Black Friday 2022: cum îți umpli barul ”la reducere”

Black Friday
Ofertele de la eMag de azi parcă au furat startul la Black Friday 2022: cum îți umpli barul ”la reducere”

Black Friday 2022 începe peste doar câteva zile și trebuie să știi cum să îți alegi produsele de care ai nevoie.

eMag se pregătește de Black Friday 2022 cu un ghid stufos pe care îl puteți accesa la această adresă. Dacă nu ai aflat deja evenimentul de reduceri din acest an este programat vineri, 11 noiembrie.

eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie. Dacă vrei să faci un cadou de Crăciun sau cauți să-ți mărești colecția de băuturi, sigur o să găsești ceva care să-ți placă.

Retailerul și-a diversificat gama de produse în ultimii ani și acest lucru se vede. Poți să găsești aproape orice ți-ai dori în materie de cadouri sau lucruri utile pentru tine.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci sticle bune pentru Crăciun sau pentru un Revelion mai special.

Johnny Walker Black Label 12 Years

Probabil că acesta nu va fi băutura preferată a unui băutor scoțian experimentat, dar dacă cineva îți spune că urăște acest whisky, este un snob. Dacă ar exista un album cu cele mai mari hituri pentru Scotch, acesta ar fi. La fel ca în cazul colecției de cele mai mari hituri ale artistului tău preferat, notele populare și recunoscute pierd ceva fără contextul pe care îl oferă un album complet, dar nu atât de mult încât să nu fii fericit să le auzi.

Acesta poate fi achiziționat de AICI.

Jack Daniels

Vechiul meu prieten Jack Daniels este mai complex decât îmi aminteam. Timpul m-a schimbat, dar Jack rămâne același și îl apreciez mai mult. În timp ce merg cu bucurie pe acest vechi drum, aflu mai multe despre mine și despre domnul Daniels.

De AICI poți să-l cumperi pe Jack Daniels.

Jim Bean

Gustul mediu, este ușor până la mediu, dar cu elemente gustative mari. Are o paletă fascinantă, există migdale, pâine prăjită, o notă de ciocolată neagră și aproape o mușcătură de cola, care este perfectă, deoarece mulți oameni îl beau împreună cu Coca-Cola.

Acesta poate fi cumpărat de AICI.

Whisky Glenfiddich 12YO

Este dulce și suficient de „ușor” pentru cei care au început să bea scotch, dar este potrivit de aromat și echilibrat chiar și pentru cel mai snob dintre prietenii tăi. Este o modalitate grozavă de a reveni la elementele de bază pentru o dramă sau două. Deși este cel mai bine când este băut singur, Glenfiddich 12 rezistă surprinzător de bine la apă sau gheață, chiar dacă nu sunt necesare.

Glenfiddich poate fi achiziționat de AICI.

Whisky Glen Moray

Foarte ușor de băut, această băutură oferă note de citrice și orz.

Acesta poate fi cumpărat de AICI.