Lidl și Kaufland ar trebui să aibă aceste produse care fac furori la acest magazin. Ce trebuie să știe clienții că pot avea pentru copiii lor

Lidl și Kaufland ar trebui să aibă aceste produse care fac furori la acest magazin. Ce trebuie să știe clienții că pot avea pentru copiii lor

Anumite produse sunt la mare căutare, astfel că magazine precum Lidl și Kaufland ar trebui să se reorienteze pentru a acoperi încă o nișă de clienți.

Acești retaileri se axează pe produse pentru nevoile de zi cu zi ale românilor, însă ar trebui să regândească strategia de marketing prin adăugarea unor produse care, deși nu sunt atât de indispensabile precum alimentele, sunt foarte căutate de către părinți.

Jucăriile și articolele pentru copii vor fi mereu produse vandabile. Acesta a fost lucrul pe care a mizat și magazinul online Bestmag.ro care a inclus în oferta sa de produse nenumărate produse pentru nou-născuți, copii și mame.

Magazinul deține o gamă variată de produse pentru această nișă de clienți, reușind să scoată la vânzare produse cu prețuri mai scăzute în comparație cu alți retaileri. Poți achiziționa abțibilduri 3D reflectorizante pe care le poți utiliza în camera celui mic și totodată le poate trezi curiozitate despre astronomie, AICI.

Produse pe care Lidl și Kaufland ar trebui să le integreze în ofertele lor

De asemenea, pentru micuții care se visează a deveni polițiști, poți cumpăra mașina de poliție care beneficiaza de sistemul STAX, un sistem foarte ușor de utilizat, simila pieselor de LEGO. Accesează oferta la acest produs AICI.

În cazul în care vrei să petreci un timp relaxant cu copilul tău, poți achiziționa un set de 30 de activități pe care cel mic le poate întreprinde. Acest ghid îl va relaxa pe cel mic și îl va îndruma către o stare generală de bine. Oferta este valabilă AICI.

În funcție de vârsta copilului, magazinul online acoperă diferite activități care te pot ajuta în educarea acestuia. Astfel, pentru cei care fac primii pași în a învăța cifrele, poți utiliza acest joc de construcție al cifrelor, la un preț excepțional AICI.

Mișcarea fizică este recomandată atât adulților cât și copiilor, mai ales în prezent când sunt acaparați de afișajele telefoanelor sau laptopurilor. Poți cumpăra o trotinetă cu trei roți pentru mezina familiei, iar mai departe nu este nevoie decât de o zi însorită. Accesează oferta AICI. Pentru mai multe produse, poți consulta întregul catalog Bestmag AICI.

Citește și: