Inevitabilul s-a întâmplat: Gotham Knights nu va funcționa pe consolele „vechi”

Inevitabilul s-a întâmplat: Gotham Knights nu va funcționa pe consolele „vechi”

Dacă sperai să joci Gotham Knights pe consolele mai vechi, din generațiile anterioare, poți să-ți iei, de acum, adio de la activitatea aceasta.

WB Games Montreal a lansat online un clip de 13 minute, pe care îl poți vedea în subsolul acestui articol, în care a prezentat noutățile cu privire la viitorul Gotham Knights. Pe lângă elemente specifice de grafică, dar și modalități de joc, fanilor li s-a adus la cunoștință și o veste proastă: se pare că titlul nu va putea fi jucat pe console un pic mai vechi, cum ar fi PS4 sau Xbox X/S. Așadar, dacă aveai în plan să salvezi Gotham-ul lui Batman direct din sufrageria ta, folosind o astfel de consolă, va trebui să-ți recalculezi opțiunile prin care poți să devii „eroul zilei”.

Motivul pentru care WB a ales să „taie” de pe listă consolele mai vechi, pentru Gotham Knights

Studioul a spus că va „tăia” de pe listă consolele mai vechi pentru a oferi „cea mai bună experiență de joc posibilă”, deși nu trebuie să fii surprins dacă acest lucru i-ar ajuta pe cei de la WB să aducă data de lansare a viitorului joc mai aproape de utilizatori, și-anume pe 25 octombrie, într-un cadru oarecum corespunzător.

WB a dat primele indicii despre lansarea Gotham Knights în vara anului 2020, dar a amânat jocul până în 2022. Compania a stabilit lansarea pentru luna octombrie.

Între timp, demo-ul de joc oferă câteva detalii interesante asupra varietății pe care o vei putea găsi în Gotham Knights, fiecare dintre cei patru supereroi beneficiind de metode disctincte de joc.

Spre exemplu, ai putea alege Nightwing pentru lupte acrobatice sau directe, în timp ce Red Hood pare „șef” peste armele neletale. Rezolvarea crimelor ar putea să aibă la bază orice: de la conflicte directe, până la urmăriri pe motocicletă și detectie în realitate augmentată. Cu alte cuvinte, ai putea avea parte atât de acțiune, cât și de o narațiune care să te țină „în priză”.

Clipul poate fi urmărit aici:

Citește și: