Începe anul școlar cu dispozitivele smart Huawei: reducerile sunt de nerefuzat

Începe anul școlar cu dispozitivele smart Huawei: reducerile sunt de nerefuzat

Odată cu începerea anului școlar, săptămâna aceasta, Huawei vine cu reduceri pentru dispozitivele purtabile. Așadar, până pe 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi prețuri promoționale pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar și cu multe beneficii pentru cumpărăturile online.

Huawei vine în ajutorul elevilor și a dat startul campaniei Back To School, cu prețuri speciale la mai multe categorii de produse din magazinul HUAWEI Online Store. Astfel, pe o perioadă de aproape patru săptămâni, clienții Huawei beneficiază de oferte variate, la prețuri imbatabile.

Ce poți achiziționa la ofertă, de la Huawei

Și dacă asta nu sună deja destul de bine, ei bine, află că poți beneficia de reduceri de până la 50%. Utilizatorii au o plajă largă de produse de unde pot alege, fie că intenționează să cumpere PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive purtabile.

În acest sens, începând de pe 2 septembrie și până pe 22 septembrie, Huawei vine cu reduceri pentru dispozitivele purtabile, cum ar fi HUAWEI WATCH FIT 2, HUAWEI Band 6 și HUAWEI WATCH GT 3 Pro, care în România este disponibil în trei variante, toate de 46 milimetri în diametru, cu două variante cu o curea de piele și o curea din ”fluoroelastomer”, pe lângă aceeași carcasă din titan a ceasului. Varianta Titanium Gray are o carcasă din titan, un cadran din cristal safir și o brățară tot din titan. E genul de gadget care va atrage privirile invidioase ale prietenilor, dar merită să ți-l cumperi mai ales pentru tehnologia din spate, pentru ce știe să măsoare, pentru particularitățile de sănătate care îți conferă un nivel sporit de confort psihologic sau te ajută să știi din timp dacă te confrunți cu o potențială problemă.

De altfel, HUAWEI Band 6 (Pink) va putea fi achiziționat la prețul de 199 de lei, cu o reducere de 13% față de prețul inițial, iar HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Black) va putea fi cumpărat la prețul special de 1599 de lei.

Mai mult, în cazul ofertelor de tip bundle, cei care cumpără ceasurile HUAWEI WATCH GT 3 Pro și HUAWEI Band 6, pot primi, pentru doar 179 de lei în plus, și o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i. De asemenea, HUAWEI Watch FIT 2 (Pink) va putea fi achiziționat la prețul promoțional de 599 de lei, cu o reducere de 29%. În plus, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 (Brown) va putea fi achiziționat la prețul special de 549 de lei.

Însă ofertele nu se opresc aici. Smartwatch-urile WATCH GT 2, WATCH GT 2 Pro, WATCH GT 3, WATCH GT 3 Pro, WATCH 3, WATCH 3 Pro vor veni cu un pachet promoțional care include o curea de ceas și o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones. Adițional, ceasurile WATCH GT 3, WATCH GT 3 Pro vin cu un pachet promoțional care include un cântar Scale 3.

Ca referință, HUAWEI Band 6 oferă o durată incredibilă de viață a bateriei de 14 zile pentru utilizare normală și zece zile pentru utilizare intensă. Cu toate astea, dacă, totuși, se termină bateria, utilizatorul va avea două zile de utilizare după doar cinci minute de încărcare cu suportul magnetic.

Dacă vrei să-ți completezi colecția de ceasuri smart, HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu un corp desăvârșit din titan cu margini și muchii precise, perfecte din fiecare unghi. Cadranul de ceas din safir este durabil și rezistent la zgârieturi atât în viața de zi cu zi, cât și în situații neprevăzute. Nici “fratele” său nu e mai prejos: HUAWEI WATCH FIT 2 oferă funcții inteligente la nivel înalt pentru ca utilizatorul să-și gestioneze sănătatea, inclusiv SpO2, ritmul cardiac, somnul și urmărirea stresului.

În ceea ce privește beneficiile pentru cumpărăturile online de pe HUAWEI Store, află că, pe lângă reducerile de până la 50%, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu mai multe bonusuri.

Astfel, poți să participi la Caruselul Cupoanelor și poți să câștigi vouchere de până la o mie de lei în HUAWEI Store și 10% pentru orice PC. Este important de menționat că singura condiție la acest concurs este ca participanții să dețină sau să își creeze un ID Huawei. Voucherele câștigate vor fi afișate automat în contul lor Huawei. Clienții pot obține și mai multe cupoane sau reduceri pentru unele dintre smartwatch-urile Huawei, prin participarea la Carusel Cupoanelor. Pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Black Strap) pot primi un cupon de 300 de lei, iar pentru HUAWEI WATCH FIT 2 Moon White pot primi un cupon de 200 de lei.

Alte beneficii ar fi livrarea gratuită și rapidă pe toată durata campaniei, plata în 12 rate, fără dobândă, dar și punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Astfel, pentru orice leu cheltuit, primești două puncte de loialitate, pe care le poți transforma în discount la viitoarele cumpărături.

Trebuie să știi că pe toată perioada campaniei, între 19 august – 22 septembrie, la orice comandă de laptop sau smartphone, primești gratuit cu un cântar HUAWEI Scale 3. De asemenea, tot pe toată perioada campaniei, 19 august-22 septembrie, prețurile pentru extinderea garanției vor fi reduse cu până la 75%.

Așadar, grăbește-te și profită de campania “HUAWEI Back To School – Reduceri de la până la 50%” care va fi valabilă până pe 22 septembrie și va veni cu reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil. Mai multe informații despre campania Huawei ai chiar AICI.