Incendiu de proporții la o hală din Dej, există pericol de prăbușire. Pompierii intervin de urgență

Incendiu de proporții la o hală din Dej, există pericol de prăbușire. Pompierii intervin de urgență

Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, la o hală din municipiul Dej, județul Cluj. În aceste momente, pompierii clujeni intervin în forță pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins hala unui operator economic de cauciucuri. La fața locului se află patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări și o ambulanță SMURD. Intervenția este complexă, anunță ISU Cluj. Echipajele încearcă să limiteze propagarea flăcărilor și să împiedice extinderea focului la o clădire situată în apropiere.

Incendiu violent în Dej. O hală a luat foc

O hală din orașul Dej, în care se produc cauciucuri, a luat foc. Echipajele ISU acționează urgent, întrucât incendiul se manifestă cu violență, o parte din structura clădirii s-a prăbușit și există pericol de prăbușire. Intervenția este destul de dificilă, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. Un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert au primit locuitorii din municipiul Dej și localitățile limitrofe.

Operațiune amplă a pompierilor

Hala unei fabrici de cauciucuri din Dej este în pericol de prăbuşire, după ce a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului sunt patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări și o ambulanță SMURD. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul pompierilor au mai fost alocate o autospecială de stingere de la ISU Bistrița-Năsăud și două cisterne cu apă aparținând primăriei municipiului Dej.

Foto ISU Cluj
Foto ISU Cluj

Avertisment prin RO-ALERT

Operațiunile de stingere a focului la operatorul economic sunt solicitante pentru forțele de intervenție, deoarece incendiul se manifestă cu violență. O parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire, avertizează reprezentanții ISU.

Pentru protecția populației din proximitate, autoritățile au emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Cetățenii sunt îndemnați să închidă ușile și ferestrele, să astupe gurile de aerisire și să oprească funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare. De asemenea, să lase libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Nu au fost anunțate persoane rănite sau care să necesite îngrijiri medicale.

Știre în curs de actualizare

Citește și: