29 aug. 2022 | 09:02

Gemeni identici căsătoriți cu gemeni identici: copiii lor sunt frați, dar și veri primari

ACTUALITATE
Gemeni identici căsătoriți cu gemeni identici: copiii lor sunt frați, dar și veri primari

Când gemenele identice Brittany și Briana Deane i-au cunoscut pe gemenii identici Jeremy și Josh Salyers în 2017, a fost soarta – după un an de relație, s-au căsătorit. Acum locuiesc într-o singură casă, lucrează împreună și au doi fii, Jett și Jax, născuți la cinci luni distanță.

„Este o situație destul de unică, dar nouă ni se pare cu adevărat naturală”, spune Briana, citată de Bestlifeonline.com.

Iată cum fac să funcționeze această configurație de familie.

Brittany și Briana i-au cunoscut pe Jeremy și Josh la festivalul anual Twins Days din Twinsburg, Ohio. Gemenele Deane sperau să găsească gemeni identici pentru a se căsători și, în mod clar, le-a ieșit.

„Când ne-am oprit să vorbim, a existat o legătură imediată”, spune Josh, acum în vârstă de 38 de ani.

„Am fost atras de Briana și Josh a fost atras de Brittany. Am făcut schimb de numere de telefon unul cu celălalt și am început să vorbim în mod regulat prin telefon și rețelele de socializare”.

Josh și Jeremy au făcut excursii din casa lor din Tennessee pentru a le vizita pe surorile de lângă Twin Lakes, Virginia.

„Amândoi am știut întotdeauna că vrem să ne căsătorim cu gemene”, spune Jeremy.

„Am decis că, dacă nu găsim gemene cu care să ne căsătorim, atunci pur și simplu nu ne-am căsători”.

Și fetele au simțit același lucru: „De când eram fetițe, am visat mereu să ne căsătorim cu frați gemeni identici”, a spus Briana.

„Mi s-a părut un pas următor perfect pentru că într-adevăr este nevoie de o pereche de gemeni pentru a înțelege relația specială a gemenilor”, a adăugat Brittany.

Gemeni identici, căsătoriți

Josh și Jeremy le-au cerut în căsătorie pe Brittany și Briana în același timp, pe 2 februarie 2018 — cu inele identice cu diamante.

„Amândoi am îngenuncheat în același timp, pentru a le cere în căsătorie”, a spus Josh.

„Nu putea fi mai romantic”, a spus Briana.

„Data pe care ne-au cerut în căsătorie a fost perfectă”, a adăugat Brittany. „Nu poți alege mai bine decât 02-02 pentru a reprezenta o cerere dublă și o căsătorie dublă”.

Cei patru s-au întors la festivalul Twins Days pentru a se căsători – purtând ținute identice, desigur.

Acum, cei patru Salyers locuiesc împreună într-o singură casă la Smith Mountain Manor, un loc pe care îl conduc ca o afacere de familie, cu Josh și Jeremy lucrând ca operatori principali. Între timp, Brittany și Briana lucrează ambele ca avocați patru zile pe săptămână pentru o firmă de avocatură din Roanoke.

„Facem totul împreună, așa că era logic să trăim cu toții împreună”, a spus Jeremy. „Avem norocul de a combina resursele într-un mediu care permite tuturor timp să lucreze, să exploreze proiecte creative și să aibă timp pentru părinți”, a adăugat Briana.

„Fiecare dintre noi poate petrece timp cu copiii, cu propriul soț, cu propriul geamăn și cu grupul în ansamblu”.

Brittany și Briana au suferit ambele avorturi spontane la primele sarcini.

„A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care trecusem, atât fizic, cât și emoțional”, a spus Brittany.

„Atunci a fost dureros s-o privesc pe geamăna mea trecând printr-un avort spontan și a fost, de asemenea, greu și pentru Josh și Jeremy”.

În cele din urmă, Brittany și Briana au rămas însărcinate la cinci luni distanță. Din cauza relației lor, cei doi copii ai lor sunt frați genetic, precum și veri primari.

„Este important să ne înțelegem cu toții – și ne înțelegem”, a spus Josh. „Asta este ceea ce menține totul pe linia de plutire”.