07 iun. 2022 | 07:49

Funcția din WhatsApp pe care ți-ai dorit-o din prima zi, confirmată oficială: ce problemă rezolvă

ACTUALITATE
Funcția din WhatsApp pe care ți-ai dorit-o din prima zi, confirmată oficială: ce problemă rezolvă

WhatsApp beneficiază deseori de actualizări, dar puține dintre ele sunt la fel de relevante precum cea de acum. În mod autentic, remediază o problemă legată de greșelile pe care, uneori, le facem în mesajele expediate.

Mesajele pe WhatsApp vor deveni semnificativ mai similare cu postările de pe Facebook, în sensul că, după ce au câștigat posibilitatea de a avea atașate reacții, vor putea fi și editate, după trimitere. Astfel, dacă ai scăpat o literă în plus sau ai uitat un cuvânt, vei putea remedia acest detaliu fără să mai trimiți un mesaj adițional, doar modificându-l pe cel original.

WhatsApp, semnificativ mai util și lipsit de greșeli

Într-o versiune de WhatsApp aflată momentan în beta și disponibilă la scară restrânsă, utilizatorii au câștigat posibilitatea de a edita mesajele expediate anterior. În contextul în care, nu de puține ori, se întâmplă să trimiți un mesaj cu greșeli mai mici sau mai mari, această actualizare te ajută să corectezi respectivele greșeli.

Momentan, schimbarea detaliată mai sus este disponibilă doar în varianta de Android a aplicației, dar având în vedere nivelul de importanță al schimbării, nu ar trebui să treacă un timp prea îndelungat până va ajunge și pe iPhone.

Ca un minus față de funcționalitatea similară din Telegram, corecțiile pe WhatsApp nu vin la pachet cu un istoric al modificărilor. Nu poți vedea dacă schimbarea unui mesaj expediat anterior schimbă complet sensul propoziției sau este doar o corecție. Nu este exclus nici ca, la momentul lansării la scară largă a actualizării, istoricul schimbărilor să fie și el integrat în aplicația de chat. Nu de alta, dar găsești această opțiune pe Facebook, în contextul în care atât rețeaua socială, cât și WhatsApp, aparțin grupului Meta, condus de Mark Zuckerberg. Rămâne să vedem cât mai durează până când vom vedea această opțiune atât în aplicațiile de mobil ale WhatsApp, cât și în versiunea de desktop a programului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele