11 aug. 2022 | 09:38

Focuri de armă pe străzile din Popești Leordeni. Cel puțin o persoană rănită

ULTIMA ORĂ
Focuri de armă pe străzile din Popești Leordeni. Cel puțin o persoană rănită

Mai multe împușcături au fost auzite în Popești Leordeni de lângă București, în urma unui conflict între tineri. Cel puțin o persoană a fost rănită, transmit polițiștii. Potrivit IPJ Ilfov, în noaptea de miercuri spre joi, oamenii legii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că pe o stradă din oraș ar fi avut loc un incident între mai mulți tineri, care s-ar fi deplasat cu două mașini. Reclamantul a spus că s-a tras mai multe focuri de armă.

Împușcături lângă București

Polițiștii orașului Popești Leordeni s-au deplasat la fața locului, însă nu au dat de persoanele implicate în conflict. Ulterior, bărbatul vătămat, în vârstă de 19 ani, a fost găsit în Capitală, la volanul autoturismului său. Victima a fost transportată la spital, dar a refuzat internarea.

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după răfuiala care a avut loc, miercuri seară, în orașul Popești Leordeni, situat la marginea Capitalei, anunță IPJ Ilfov.

Poliția a fost alertată prin 112

Un martor a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile că pe o stradă din oraș a avut loc un incident între mai mulți tineri și că s-a tras cu pistolul. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii nu au mai găsit pe nimeni. Ulterior, o persoană rănită, „cu leziuni traumatice”, a fost oprită în București.

„Bărbatul prezenta leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoana în cauză nu a rămas internată în spital”, a transmis IPJ Ilfov.

Care ar fi motivul răfuielii

În urma anchetei, Poliția a identificat doi dintre posibilii agresori. Cercetările sunt continuate pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate. Potrivit Antena 3, conflictul ar fi pornit de la bani. Se pare că trei bărbați ar fi avut să-i dea victimei niște numerar, doar că, în loc de suma stabilită, aceasta ar fi primit mai puțin. Așa că bărbatul s-a întors ca să le ceară socoteală, moment în care a început o încăierare.