Doliu în sportul românesc. A murit un jucător al echipei de polo în timpul meciului Rapid-Dinamo

Doliu în sportul românesc. A murit un jucător al echipei de polo în timpul meciului Rapid-Dinamo

Tragedie în sportul românesc! În timpul meciului de polo dintre Dinamo și Rapid, disputat în bazinul din Giulești, sâmbătă, 26 martie, a murit un poloist al roș-albilor. Avea doar 23 de ani. Sportivului i s-a făcut rău și, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat. Clubul Dinamo este în doliu.

A murit poloistul Andrei Drăghici

„Tragedie la Dinamo! Poloistul dinamovist Andrei Drăghici (23 de ani), a decedat în timpul duelului cu Rapid București, desfășurat la Bazinul Rapid. În repriza secundă a meciului de polo Rapid – Dinamo, Andrei s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut cunoștința. În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici. Nu putem crede, că prietenul și camaradul nostru din peluză, Andrei, ne-a părăsit subit. Familiei și prietenilor mai avem puterea, doar a le supune condoleanțe!”, a scris Liga sportivă Doar Dinamo pe Facebook.

Potrivit PlaySport, sportivului i s-a făcut rău în timpul meciului și a ieșit la marginea bazinului. La scurt timp, starea de sănătate i s-a agravat, moment în care s-a produs o scenă șocantă pentru toți cei prezenți la fața locului. Inima sportivului a încetat să mai bată.

Tragedie fără margini la Dinamo

Andrei Drăghici a dat ochii peste cap și s-a prăbușit pe marginea bazinului Giulești. Cei doi membri ai echipajului SMURD prezenți la meciul de polo au intervenit prompt, însă nu au putut face nimic pentru tânărul de 23 de ani. Dinamovistul nu a răspuns deloc manevrelor de resuscitare efectuate timp de circa 40-45 de minute, fiind declarat decesul.

Vestea că tânărul poloist nu mai trăiește a picat ca un trăsnet pentru Clubul Sportiv Dinamo, care a transmis un mesaj emoționant.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, a scris CS Dinamo în mediul online.

Andrei Drăghici avea 23 de ani și era originar din Oradea. Familia sportivului a fost anunțată de reprezentanții CS Dinamo că acesta a murit în timpul partidei cu Rapid.

Citește și Dacă tot nu poți să pui mâna pe un PlayStation 5, aceasta este alternativa din LEGO

Citește și: