02 feb. 2022 | 13:25

Doar asta nu vindea Elon Musk: cel mai ciudat accesoriu pentru Tesla, cât costă

ACTUALITATE
Doar asta nu vindea Elon Musk: cel mai ciudat accesoriu pentru Tesla, cât costă

Un nou produs controversat lansat de către gigantul american.

Tesla a lansat săptămâna trecută cel mai recent produs de distragere a atenției: un set de microfoane karaoke numite TeslaMic pentru a fi utilizate în vehiculele sale și funcționează cu software-ul mașinii. Accesoriul, care deocamdată este disponibil doar în China, a fost lansat împreună cu o actualizare de software de Anul Nou Chinezesc, care include o aplicație de karaoke însoțitoare numită Leishi KTV.

TeslaMic a fost disponibil în magazinul online Tesla din China pentru 188,48 USD. Spun „a fost” pentru că se pare că s-a epuizat într-o oră, iar lista nu se mai încarcă în prezent.

„Caraoke” a fost software-ul original de karaoke în mașină Tesla, lansat în alte regiuni în 2019, care până în prezent poate fi folosit în continuare în timpul conducerii. Este similar cu anumite jocuri Tesla Arcade, cum ar fi Solitaire, până când a fost dezactivat după ce a fost controlat de guvernul federal.

Tesla investește în orice

Tesla încearcă să-și valorifice statutul de marcă de stil de viață, producând o mulțime de produse ciudate, de la Tequila Tesla de 250 de dolari, până la produse precum pantalonii scurți.

Săptămâna trecută, Tesla a anunțat că nu vor fi produse modele noi de vehicule în acest an, inclusiv Cybertruck care a fost amânat în favoarea accelerării producției modelelor sale actuale. Elon Musk a spus recent că firma va accepta criptomonede în schimbul produselor, inclusiv fluiere în formă de Cybertruck, o cataramă de centură care promovează gigafabrica din Texas și însoțitorul popular al Cybertruck: ATV-ul Cyberquad – dar pentru copii.

Tesla a proiectat, de asemenea, un acumulator Qi de 18 wați, cu o capacitate de 10.000 mAh, care se potrivește cu suportul de încărcare a modelului 3/Y și înlocuiește modelele mai vechi, cu încărcare mai lentă și chiar cu capacitate mai mică.

Compania a lansat, de asemenea, o nouă căptușeală montată pentru animale de companie pentru scaunele din spate.