Disney a făcut anunțul: când are loc evenimentul comun cu Marvel

Disney a făcut anunțul: când are loc evenimentul comun cu Marvel

Așteptată-te la noi anunțuri și actualizări despre titluri precum „Lego Star Wars: The Skywalker Saga”.

Prezentarea jocurilor va fi transmisă în direct de la D23 Expo 2022 și poate fi urmărită pe site-ul oficial D23 Expo, Disney sau Marvel Entertainment pe platformele lor YouTube, Twitter, Facebook și Twitch. Cei care participă în persoană la D23 Expo 2022 pot urmări prezentarea pe Premier Stage, cu cadouri, interviuri și invitați speciali.

Disney a confirmat patru dintr-un număr de jocuri care vor fi difuzate de la Disney, Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games și 20th Century Games. Vor exista noi trailere și informații despre diferite titluri, inclusiv Marvel’s Midnight Suns, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Disney Dreamlight Valley și o prezentare la ceea ce Skydance New Media a lucrat ca parte a parteneriatului său Marvel.

Foarte multe posibilități

În prezent, știm foarte puține despre progresul pe care studioul lui Amy Hennig l-a făcut în jocul său AAA Marvel, în afară de faptul că este un joc de acțiune-aventura de succes, bazat pe narațiuni, cu o poveste complet originală în Universul Marvel.

De asemenea, am auzit că este un joc single-player construit pe Unreal Engine 4 și există o șansă că este jocul Black Panther despre care se zvonește că este în dezvoltare. Skydance New Media realizează, de asemenea, un nou joc Star Wars, care ar putea apărea și în timpul evenimentului și care a fost descris în mod similar drept un „joc de acțiune-aventură bogat cinematografic, care prezintă o poveste originală în legendara galaxie Star Wars”.

Alte posibilități exterioare pentru prezentare includ o privire rapidă la mult așteptatul joc Wolverine de la Insomniac Games, care l-a ales pe scriitorul Spec Ops: The Line ca director narativ.

Evenimentul va avea loc pe joi, 9 septembrie și va începe de la 23:00, ora României.

Etichete: